Hvem giver 10 grundlæggende forslag til, hvordan man forhindrernyt coronavirus

Udgivelses dato:2021-06-28

AT En regelmæssig pressekonference den 28. generaldirektøren for Verdenssundhedsorganisationen, Mr. Tan Desai, introducerede 10 grundlæggende personlige forebyggende foranstaltninger mod detnye Coronavirus, herunder rengøringshænder og overflader regelmæssigt, undgå at rejse under feber eller hoste osv. Osv. .

tan desai sagde på en pressekonference på samme dag,"containment af epidemien starter fra dig.". Hvem giver 10 grundlæggende anbefalinger til personlige forebyggende foranstaltninger mod detnye coronavirus.

1000.jpg

ai yiyi teknologi minder dig varmt om, at vinterbeskyttelse ikke kan ignoreres. Vi bør holde den gode vane at bære masker og undgå at samle i mængden. Den oprindelige Mori-elektrisk respirator vedtager fire lag af filtrering, filtreringshastigheden er så høj som 98,4%, elluftforsyningen vil ikke kvæle, beskyttelsesvirkningen er god, og sikkerheden er garanteret!

first, vask dine hænder regelmæssigt med alkoholbaseret hånd sanitizer eller med sæbe og vand. Det er en af ​​måderne for virusoverførsel, der hænder, rører den forurenede overflade eller patienten' s ansigt. Derfor kan rengøringshænder reducere risikoen for virusoverførsel.

Second, brug desinfektionsmiddel til at rengøre overfladen af ​​varer regelmæssigt, såsom køkkenborde, stole og skriveborde.

-third, selv

study Den relevante viden om NCV lungebetændelse , men sørg for, at oplysningerne kommer fra pålidelige kilder som lokale ellernationale folkesundhedsinstitutioner, som websites og lokale sundhedspersonale. For de fleste mennesker er de oprindelige symptomer på infektion med detnye coronavirus feber og tør hoste, ikke løbendenæse. De fleste af de inficerede patienter er milde og kan blive bedre udennogen særlig pleje.

&Fourth, undgå at rejse under feber eller hoste. Hvis du bliver syg under flyvningen, skal du straks informere besætningen. Kontakt det medicinske personale umiddelbart efter at have vendt hjem og fortæl dem, hvor der#

101; de har været.

fifth,når de hoster ellernyser, dækker med ærmer eller brugsvæv. Når vævet er opbrugt, skal du straks kaste ind i det lukkede dustbin, og vask derefter dine hænder.&#

&#

谱盾Q5PRO智能电动口罩宣传视频.png


\\n \\n \\n \\n \\nnsixth, folk over 60 år eller med kardiovaskulær sygdom, respiratorisk sygdom, diabetes og andre grundlæggende sygdomme kan have en højere risiko for alvorlig sygdom efter infektion mednyt coronavirus. Disse mennesker bør tage yderligere forebyggende foranstaltninger, som f.eks. At undgå at gå til overfyldte steder eller steder, hvor der \\n \\n101; De kan interagere med patienterne. \\n \\nSeventh,når du føler dig ubehagelig, skal du være hjemme og ringe til din læge eller lokale medicinske medarbejdere, som vil spørge om dine symptomer, hvor der er \\n \\n101; Du har været, og hvem du har kontaktet. Dette vil bidrage til at få den rigtige rådgivning eller gå til de rigtige medicinske og sundhedsinstitutioner i henhold til retningslinjerne, og forhindre infektion hos andre. \\ N \\ Neighth,når du er syg, skal du blive hjemme, spise og sove separat fra din familie, og brug forskellige porcelæn. \\n \\nnninth, hvis du har åndenød, se en læge straks. \\n \\n \\nTENTH, det ernormalt og forståeligt at føle sig ængstelig under en epidemi, isærnår de bor i et land eller et samfund påvirket af epidemien. Venligst lær om foranstaltningerne for at forebygge og kontrollere epidemien i vores fællesskab, og diskutere, hvordan man sikrer sikkerhed på arbejdspladsen og skolen. \\ N \\n \\nTAN Desai understregede også, at hvem der giver generel vejledning, og enkeltpersoner bør følge vejledningen i deres lande og Kontakt lokale sundhedspersonale. \\n \\n \\n \\n \\nq5Pro intelligent elektrisk maske publicity video.png \\n \\n \\n \\n

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Huizhou Aideyi Electronic Technology Co. , Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top