Anti-brugte røgartefakter, Pudun askebæger renser

Udgivelses dato:2020-08-01

Rygning er alt muligt, og det er i vores liv, selv om du ikke ryger, der altid vil være brugt røg, men det er sundhedsrisikoen ved hvor meget?

1.jpg

De skadelige stoffer i den brugte røg kan forurene miljøet i livmoderen, reducere blodiltindholdet i moderens krop og-35;39, forårsage forskellige former for unormale livstegn i fosteret på grund af iltmangel og let forårsage fostervækstretardering og defekter i forskellige systemer i fosteret, i alvorlige tilfælde tidlig fødsel og tidlig fødsel.dødfødsel kan forekomme.

2.jpg

Ifølge forskning var sædfertiliteten hos langtidsrygere 75 procent lavere end hos ikkerygere, fordi sperm kan genkende og reagere på nikotin, og langvarig eksponering for passiv røg overbelaster nikotinkoptorerne i menneskelig sperm, og det reducerer evnen til at befrugte.

3.jpg

Sekundær røg kan forårsage ændringer i strukturen og funktionen af de centrale og perifere luftveje, Alveoli og kapillarry og påvirke lungernes immunsystem, hvilket fører til lungesygdomme, og langtidsrygere med passiv rygning har også røglunger.

4.png

Flere og flere rygere kan nu kun beskytte sig selv og deres familier, hvis de har en klar forståelse af farerne ved passiv rygning, og forbuddet mod rygning på offentlige steder har til en vis grad begrænset mulighederne for passiv rygning, men passiv rygning på arbejdspladsen og hjemme skal stadig tages op.

5.jpg

Lad os i dag anbefale et antibrugte røgartefakter: PUDUN ASHTRAY PURIFIER!

01 Electronic Smart Ashtray, air purifier, anti-second-hand smoke, anion, automatic odor removal, smokeless ashtray.png

Det kan ikke kun bruges som askebæger, det kan også trække vejret i passiv røg, og luften du ser omkring dig er sund.
Anvendelse af et sammensat filter + anion dobbelt rensning, anion action røg ved hjælp af den industri, der sædvanligvis anvendes anionsgenerator, indbygget højtryks anion-emissionsmodul, initiativet til at angribe luften af brugt røg og forskellige duftstoffer, trække vejret i renseanlægget og lukke frisk luft ud rig i negative ioner.
Placering af et Pudun askebæger i dit hjem vil ikke blot holde din aske på gulvet, men vil også hjælpe dig med at trække vejret i passiv røg som frisk luft og beskytte din familie og børn fra det, siger luft renser.

06 Electronic Smart Ashtray, air purifier, anti-second-hand smoke, anion, automatic odor removal, smokeless ashtray.png

At holde en Pudun Ashbakke renere praktisk på kontoret gør det ikke muligt a t bremse din pludselige trang til cigaretter, enten for at holde dig glad på arbejdet eller for at holde dine kolleger og klienter fra at inhalere passiv røg, er både en beskyttelse for andre er også et omhyggeligt udtryk.
Hvis en Pudun Ashtray renser i mødelokalet kan også højlydt tale om analysen af forretningsplanen, samtidig lade hver repræsentant nyde den økologiske absorption, der er rig på negative ioner, negative ioner kan ikke blot rense luften, kan også forbedre evnen til at studere og arbejde for at reducere fejlprocenten.så forhandlingerne bliver mere smidige og behagelige.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Huizhou Aideyi Electronic Technology Co. , Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top