Forsyningskoler, virksomheder, kontorer, intelligente spritdesinfektionsmidler, rengøringsmaskiner, håndrensere.

Udgivelses dato:2020-09-26

Fra september 25, PM:

staten New York

Nydiagnosticeret: 908 tilfælde

Det samlede antal bekræftede tilfælde var 453855

Nye dødsfald: 7 tilfælde

Det samlede antal dødsfald: 2446

I øjeblikket er mennesker indlagt

New York

Ny diagnose: 371 tilfælde

Det samlede antal bekræftede sager var 241882

New York City Department of Health sagde sidst på torsdag, at det ville lukke ikke-væsentlige virksomheder og begrænse møder, hvis antallet af nye koronavirus smittehotspots fortsatte med at stige.

Dette vil sandsynligvis påvirke ni " klynger " valle- 35;101; der er ved at opstå nye kronekasser, herunder store områder i den sydlige del af Braun og Williamsburg, samt efterårets have og EGME langt Rockwell i Queens.

Sundhedsstyrelsen sagde, at det ville intensivere inspektionerne på disse områder for at sikre, at folk bærer masker, overholder reglerne og opretholder den sociale afstand.

Foranstaltningerne kunne komme så tidligt som næste tirsdag.

Hvis sagerne fortsætter med at stige, vil byen overveje at forbyde alle møder med mere end ti mennesker, pålægge bøder til dem, der nægter at bære masker, lukke private skoler og plejecentre og lukke unødvendige virksomheder.

New York City Department of Health sagde, at der ville være behov for yderligere håndhævelsesforanstaltninger, hvis indikatorerne fortsatte med at stige.Det er første gang, det sker under genopretningen af New York City, og aktiviteterne på disse områder kan straks falde, hvis der ikke sker fremskridt inden mandag aften.

Der er meget få mennesker, der har masker på i de to regioner, sagde sundhedsministeriet på torsdag.New York City vil lancere mobile testningssteder til berørte samfund, hvæss- og eksporter351; sundhedsembedsmænd vil distribuere masker, hånddesinfektionsmidler og nye koronavirusforebyggelses- og kontrolmeddelelser.

Fra torsdag var de positive tal i disse samfund mindst tre gange, og i nogle tilfælde seks gange, den samlede infektionshastighed i New York City

Grave ende / homestist: 6%

Midwood: 4.95%

Edgedie Far Rockaway: 4.08%

Kew Gardens: 3.99%

Borough Park: 3.53%

Bensonhurst / Mapleton: 3.16%

Gerritsen Beach / homestist / fårebugten: 3.07%

Fladlands / Midwood: 3.06%

Williamsburg: 1.67%

Fra fredag vil undervisningsministeriet foretage regelmæssige inspektioner af alle ikke-offentlige skoler i og omkring skoledistriktet, sagde embedsmænd i byen.Sheriffen og NYPD fortsætter med at overvåge maskerne.

Epidemisk situation i USA

Bekræftet tilfælde: 7141669

Død: 207162

Ifølge oplysninger fra Johns Hopkins Universitet er der i USA rapporteret mere end 7.1 millioner tilfælde og 20000 dødsfald.På verdensplan har der været mere end 32.2 millioner tilfælde og 983000 dødsfald.

Syv stater, Minnesota, Montana, North Dakota, Oklahoma, Utah, Wisconsin og Wyoming og Puerto Rico optog det højeste antal nye sager i den seneste uge, mens North Dakota havde det højeste antal dødsfald i den sidste uge.

I de seneste dage har 7-dages gennemsnit af nye sager, der er bekræftet i USA, svævet omkring 40000.Sammenlignet med udbruddet i juli var det gennemsnitlige antal smittede mennesker 66000.

Data viser, at situationen i de sydlige og vestlige stater er forbedret siden midsommer, og Midtvesten er den eneste region med en vedvarende stigning i infektionen.

Selv om antallet af nye tilfælde i Californien ligger langt under toppen i juli og august, er der rapporteret mere end 80000-tilfælde, det største antal infektioner i nogen stat, og en stat overstiger mange lande.

Lederen af Centers for Sygdomskontrol og Forebyggelse (CDC) advarede kongressen i denne uge om, at unge mennesker presser på for flere sager.

Folk mellem 18- og 25-alderen tegner sig for 26% af nye koronavirus sager, mere end nogen anden aldersgruppe, sagde Robert Redfield, CDC direktør.

Faldet i antallet af dødsfald og hospitalsindlæggelser i hele landet kan afspejle, at de unge generelt har det bedre med virussen end de ældre.Redfield advarer stadig om, at unge mennesker kan sprede virussen til mennesker, der er mere tilbøjelige til at blive syge og dø.

Siden eleverne vendte tilbage til skolen, er udbrud blevet normen på universitetscampusser i hele landet, og embedsmænd er bekymrede for, at de ikke vil kunne klare nye infektioner, efterhånden som fodboldsæsonen nærmer sig.Universitetbyen træffer stadig strengere foranstaltninger for at forbyde partier og overfyldte barer.

Virginia meddelte fredag, at guvernør Ralph Northam og hans kone blev testet positive for den nye koronavirus.

Parret blev testet positivt umiddelbart efter, at en ansat i deres hjem fik symptomer.Guvernør Northam er asymptomatisk, og hans kone er mild.

På fredag har præsident trumf planer om at afholde et kampagnemøde i en lufthavn i staten.Trump&UU35

Ifølge New York Times, har finansminister Steven mneuchin og House Speaker Nancy Pelosi indvilliget i at drøfte en ny runde af koronavirus nødhjælp.I mellemtiden forsøger Parlamentets demokrater at bestå en $2.4 billion redningspakke i næste uge.

Ifølge University of Washington Institute of Health Indicators and assessment, kan antallet af dødsfald i USA næsten fordobles inden januar 1, der når mindst 370000 ved årets udgang.

Desuden vil United Airlines starte i oktober 15

酒精喷雾器主图视频新.png 详情页1.jpg 详情页2.jpg 详情页3.jpg 详情页4.jpg 详情页5.jpg 详情页6.jpg 详情页7.jpg 详情页8.jpg

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Huizhou Aideyi Electronic Technology Co. , Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top