Jingdong pudun flagskibsbutik er online !!!

Udgivelses dato:2020-08-30

Efter næsten 93-dage med hårdt brug, afvisning og indsendelse er vores Jingdong pudun Pu Dun flagskibs-lager online!

Butiks websted: http://pudun.jd.com

未标题-2.jpg

Pudun pindun flagship butik sælger hovedsageligt elektriske masker, askebægerpuder, desinfektionsmidler, luftfugtere og andre nye produkter i luftrensningsområdet.

Pudun Pudun brand blev grundlagt i juni 2010 og har en historie af ti år.Vi er overbevist om, at Pu Duns sande betydning er at komponere livets skjold!

slogan for frekvensskjoldet er " Familie har frekvensskjold, livsikkerheds skjold " Nej!Det symboliserer Pu Dun- og UU-35;39;den vedholdende jagt på mennesker og/35;39;er sundt og grønt liv!

puddun750.jpg

Spektrale skjold har altid været engageret i at fremme en sund udvikling af den globale elektriske industri med fokus på forskning i forbedring af det levende miljø med det formål at skabe et enkelt, intelligent, humanitært og integreret hjem for mennesker og lede den fortsatte innovation og udvikling af elektriskeindustrien.

Pudun følger forretningsfilosofien om " ærlighed og troværdighed, mod til at innovere, kvalitetssikring, skabelse og win-win-win " Innovation er drivkraften bag det spektrale skjold, som får det til konstant at bryde gennem sig selv og overskride industriens grænser, og som altid står i spidsen for Kina og U.35.39.Kvaliteten er hjørnestenen i Pu Dun- og UZY35;39's liv.Det er den omhyggelige indstilling til det daglige liv, der sikrer den konstante og konstante hastighed af Pu Dun- 35;39;s hurtige fremskridt, samtidig med at det er i tråd med den førende talentstrategi, der kun består i talent, med respekt for viden og talenter, har det spektrale skjold etableret en videnskabelig og teknologisk, professionel, videnbaseret,unge og dynamiske forsknings- og udviklingshold, salgshold og servicehold.På et hvilket som helst tidspunkt har det spektrale skjold altid fremmet mærkestrategien.Samtidig med at den forbedrer sin popularitet, omdømme og loyalitet, forsøger den at opbygge virksomheden til et professionelt elektrisk produkt med en central konkurrenceevne, industriens innovation, som er elsket af forbrugerne og har en følelse af socialt ansvar.

" Kvalitet vinder " er det magiske våben af mærkesucces.

Streng kvalitetskontrol er en garanti for fremragende kvalitet.Hvert produkt af spektrale skjold har bestået streng inspektion, før det forlader fabrikken, og den kvalificerede mængde produkter, der uemballeres, når 99.9%.

盾标.jpg

Efter en løbende indsats har spektralbeskyttelsesprodukter gradvist spredt sig over hele landet og provinserne og byerne i landet med en række afsætningsmuligheder.Ud over det traditionelle salg af kanaler har man også forpligtet sig til at udvikle e-handel og video marketing, idet man holder sig til tidens udvikling og stræber efter at skabe et stort mærkeimage. " spektralt skjold " gennem flere perspektiver og multiterminaler.

I dag samler spektrale skjold flere talenter, optimerer forskellige ressourcer og marcherer mod det strategiske mål " skaber et fremragende mærke af elektriske apparater " ...Den sunde udvikling i Kinas industri for elektriske apparater er det mest rigelige frugtbare område med spektrale skjolde, og udviklingen af spektrale skjolde må nødvendigvis fremme udviklingen i Kina og landets elektriske industri.39.

I fremtiden, med konceptet om at tage og bruge samfundet, vil det fremtidige frekvensskjold forfølge formålet med " skabe et nyt liv og en ny smag for forbrugerne " Vi vil fortsætte med at forfølge ekspertise, arbejde sammen om at skabe nyt liv og vækst i den kinesiske industri og den elektriske industri, 39, og stræbe efter at opbygge et verdensomspændende mærke med stor konkurrenceevne og vedvarende vitalitet, s å det kan bevare s in vitalitet og flyve for evigt i innovationstiden.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Huizhou Aideyi Electronic Technology Co. , Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top