9 must-know spørgsmål om terapi med rødt lys

Udgivelses dato:2020-08-31

Har du hørt om terapi med rødt lys?FTU35;39 er ofte dukket op i nyhederne, og alle fra berømtheder til professionelle atleter og mange almindelige mennesker hopper på den røde lyskurve.

Selv om fordelene ved behandling med rødt lys kan synes at være et utroligt mirakel, er det ikke et nyt begreb for det medicinske samfund.Faktisk blev terapi med rødt lys først opdaget for mere end 100 år siden.

Men da behandlingen med rødt lys er vokset i popularitet, så har vi spørgsmål om dets effektivitet og behandlingspotentiale.   Nedenfor følger “9” hyppigt stillede spørgsmål og svar om behandling med rødt lys”

1.   Hvad er terapi med rødt lys?

Generelt set er behandling med rødt lys en bølgelængde, der anvender specifik energi på kroppen, bruger røde lavniveaubølgelængder af lys til behandling af hudproblemer, herunder antialdring, smertebehandling og sårheling.Cellerne i vores kroppe er i stand til at absorbere disse specifikke lysbølgelængder, hjælpe med at justere cellernes ydeevne og opnå terapeutiske fordele

2.   Hvor længe har der været terapi med rødt lys?

I 1903 fik behandlingen med rødt lys først en fremtrædende plads, og behandlingen med rødt lys har mere end 100 år.

3.   Hvordan virker behandlingen med rødt lys?

Som planter absorberer sollys til fotosyntese og øger vævsvæksten, kan menneskelige celler absorbere lysbølgelængder for at stimulere produktionen af kollagen og elastin.Når din krop absorberer særlige bølgelængder af lys energi, får det røde lys dine celler til at fungere.Disse fotoner giver terapeutisk lys en kemisk reaktion i mitokondrien af dine celler, der øger energiproduktionen og regenereringen.Når din krop absorberer s ærlige bølgelængder af lys energi, producerer den mere energi, hvorved kroppen og dens naturlige evne til at genvinde og opretholde vitalitet øges.

Fire.   Hvad kan rødt lys terapi gøre?

Der er mange tegn på, at behandling med rødt lys også kan behandle/lindre følgende tilstande:

 

Hurtigere sårheling.

Vækst i hår

Smerter fra karpaltunnelsyndrom & arthritis

dannelse af Scar-væv/udseende

Muskel & fælles nyttiggørelse efter fysisk ac aktivitet

Reducerer kemoterapi- bivirkninger

Muskelstivhed og kramper

Reducer udseendet af strækmærker

Forbedring af hudens sundhed

Forbedring af akne

Fremme af afbrænding af fedt og vægttab

Styrke immuniteten


5.   Er det sikkert med rødt lys?

Behandling med rødt lys er sikkert og klinisk påvist for behandling af en række forskellige hudog smertehåndteringsbetingelser.I modsætning til andre typer lysbehandling indeholder lysdioder ikke ultraviolette (UV) stråler, så der er ingen risiko for, at hudvæv beskadiges af kræft.   Sammenlignet med lasere genererer lysdioder ubetydelige mængder varme og anses ikke for at udgøre en væsentlig risiko.

6.   Hvad er bivirkningerne ved behandling med rødt lys?

Mange undersøgelser har vist, at behandling med rødt lys ikke har nogen bivirkninger.39.Behandling med rødt lys er ikke-invasiv, smertefri, kræver ingen tid til helbredelse og kan anvendes på alle hudtyper og -toner.

7.   Hvor ofte skal jeg bruge rød lys terapi?

Behandling med rødt lys er mere effektiv, hvis De regelmæssigt følger med i behandlingen.For antialdrende, f.eks. anbefaler de fleste professionelle 3-4 behandlinger om ugen, men besøger en dermatolog, der ofte kan være ubelejlig og dyr.Det er derfor meget nødvendigt at købe et s æt og bruge det derhjemme.

8.   Hvor meget koster behandlingen med rødt lys?

Omkostninger afhænger af, hvor og hvor-351; du lever, men en 30-minutters session på en dermatologisk og- 35;39;s kontor kan variere fra $50-$100 eller mere.Kønssæt til behandling med rødt lys til hjemmebrug kan koste $25-$300+, men ikke alle enheder er ens.Billige valgmuligheder giver typisk ikke samme resultater som professionelt udstyr.Hvis du vil nyde behandling med rødt lys, er det værd at investere lidt ekstra i lysbehandling af høj kvalitet.

9.   Hvor og hvor kan jeg købe en anordning til behandling med rødt lys?

Der er en række apparater til behandling med rødt lys på markedet, du kan nemt finde produkter.Men du skal vælge omhyggeligt, undgå at købe noget med ringe effekt.Hvis du ønsker at investere i behandling med rødt lys, kan du godt bruge penge på at købe en FDA-clearet anordning, s å kan du godt se resultater af en konsekvent behandling.39Billige, ikke-regulerede anordninger er ofte ineffektive eller ophører med at fungere efter en måned eller to.


Konklusion:

Selv om behandling med rødt lys har været omkring siden 1903, er det for nylig blevet en almindelig metode, som folk bruger til at behandle en lang række problemer.

Red Dot fremstiller FDA-rensede, professionelle lysbehandlingsanordninger i mere end ti år, har mange forskellige modeller, som folk kan vælge, kan bruge derhjemme og på-go.Vi producerer den mest magtfulde behandling med rødt lys, den bedste beslutning må være at købe af os.

rd1000_led_red_lights.png


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Red Dot Led Lighting Co.,Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Red Dot Led Lighting Co.,Ltd

Jobtitel: email:marketing(at) reddotled.

Afdeling: sales

Firma Telefon: +86 0755-27802682

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: 18902854815

Internet side: reddoled.danb2b.com

Adresse: 3th Floor, Block 4, Huangpu Zhengfeng Industrial Park,Shajing street,Baoan district,Shenzhen City,Guangdong Province,China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top