Aluminium (AL) -Household ledninger

Udgivelses dato:2022-09-01

aluminum (al)-household ledningsføring

main Artikel: Aluminiumstråd

because af dens høje ledningsevne og relativt lav pris sammenlignet med kobber i 1960'erne blev aluminiumet introduceret på det tidspunkt for husholdningselektrisk ledning i Nordamerika, selvom mange inventar ikke var designet til at acceptere aluminiumstråd. Men dennye anvendelse bragtenogle problemer:

images.jpg

den større koefficient for termisk ekspansion af aluminium får ledningen til at udvide sig og kontraheres i forhold til den forskellige metalskrueforbindelse og til sidst løsne forbindelsen.

pure aluminium Har en tendens til at krybe under konstant vedvarende tryk (i større grad,når temperaturen stiger), hvilket igen løsner forbindelsen.

galvanic korrosion fra de forskellige metaller øger forbindelsens elektriske modstand.

images (1).jpg

all af dette resulterede i overophedede og løse forbindelser, og dette resulterede igen inogle brande. Bygherrer blev derefter på vagt over for at bruge ledningen, og mange jurisdiktioner forbød dens anvendelse i meget små størrelser inybyggeri. Alligevel blevnyere inventar til sidst introduceret med forbindelser designet til at undgå løsning og overophedning. Først blev de markeret"al/cu", men de bærernu en"co/alr"kodning.

下载.jpg

another måde at forhindre opvarmningsproblemet er at crimp den korte"pigtail"af kobbertråd. En korrekt udført høj-pressure -crimp af det rigtige værktøj er stramtnok til at reducere enhver termisk ekspansion af aluminiumet. I dag brugesnye legeringer, design og metoder til aluminiums ledninger i kombination med aluminiumsafslutninger.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • MiXiao Tech
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top