Aluminium (Al)-Anvendelser og egenskaber

Udgivelses dato:2022-08-26

Aluminium (Al)-Anvendelser og egenskaber


Anvendelser og egenskaber

Aluminium tilsættes i små mængder til visse metaller for at forbedre deres egenskaber til specifikke anvendelser, som i aluminiumbronze og de fleste magnesium-basislegeringer eller for aluminium-Basislegeringer, moderate mængder andre metaller og silicium tilsættes til aluminium. Metalet og dets legeringer anvendes i vid udstrækning til fly konstruktion, byggematerialer, forbrugervarer (køleskabe, klimaanlæg, køkkenredskaber), elektriske ledere og kemikalier og fødevarer-forarbejdningsudstyr.

 下载 (1).jpg

Ren aluminium (99,996 procent) er ganske blød og svag; kommerciel aluminium (99 til 99,6 procent ren) med små mængder silicium og jern er hård og stærk. Ductile og meget formbar, aluminium kan trækkes ind i tråd eller rulles ind i tynd folie. Metalet er kun om én.-Tredje så tæt som jern eller kobber. Selvom aluminium er kemisk aktiv, er alligevel meget korrosion-Resistent, fordi der i luften dannes en hård, hård oxidfilm på dens overflade.

Aluminium er en fremragende leder af varme og elektricitet. Dens varmeledningsevne er omkring en-halvdelen af kobber dens elektriske ledningsevne, ca. to-tredjedele. Det krystalliserer i ansigtet-centreret kubisk struktur. Alt naturligt aluminium er den stabile isotop aluminium-27. Metallisk aluminium og dets oxid og hydroxid er ikke giftige.

 

Aluminium angribes langsomt af de fleste fortyndede syrer og opløses hurtigt i koncentreret saltsyre. Koncentreret salpetersyre kan dog sendes i aluminiums tankvogne, fordi det gør metallet passivt. Selv meget rent aluminium angribes kraftigt af alkalier som natrium og kaliumhydroxid for at give hydrogen og alumination. På grund af sin store affinitet til ilt, fint delt aluminium, hvis antændt, vil brænde i kulilte eller kuldioxid med dannelsen af aluminiumoxid og carbid, men ved temperaturer op til rød varme, aluminium er inert over for svovl.

 下载.jpg

Aluminium kan detekteres i koncentrationer så lave som én del pr. million ved hjælp af emissionsspektroskopi. Aluminium kan kvantitativt analyseres som oxid (formel Al2O3) eller som et derivat af den organiske nitrogenforbindelse 8-hydroxyquinolin. Derivatet har molekylformlen Al(C9H6ON)3.








Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • MiXiao Tech
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top