Min kreative din gaveæske

Udgivelses dato:2022-04-20

in emballage og trykkeri industrien er farvebokse afgørende. Ladnu' s tænke på det: hvordan man bringer en farveboks i forbrugernes øjne og får folk til at føle sig interessante og roman om denne farveboks. Først og fremmest skal du være kreativ. Ud over det smukke udseende bør den gode-looking farveboksemballage også havenye kreative ideer. Siden du kontakter denne industri, vil hver kunde give prøver,når de ønsker at lave et produkt, fordi dette kan mere intuitivt udtrykke farveboksen, de ønsker.


Forskellen er, atnår jeg kom i kontakt med en Kunde I dagnævnte kunden, at jeg vil lave en kasse til et bestemt produkt. Har dunogennye kreative gaveæsker? Det er at integrere mode i udseende med smart design, innovation og inspiration, så min kasse vil blive speciel og fremtrædende på salgsmarkedet.


then jeg fortalte ham, at et produkt vil fremhæve sin unikke Aura og udseende på markedet, ikke kun farven, men også dens unikke emballage. Denne emballage er ikke kun kreativ, men også enkel. Enkelheden indeholder en dybere betydning, hovedsagelig hvilken slags følelser, du vil udtrykke på dette produkt.


FOR EKSEMPEL: Halloween. Halloween handler om at være sjov og vanskelig. Dette er en alder af innovation, så gaver er også afgørende. Vi kan tilføjenogle ubehagelige mønstre til gaveæsken, såsom: kranier, zombier osv., Som vil gøre gaven se mere forventet og forbedre den festlige atmosfære.


 creative gaveæsker er rettet mod mennesker i forskellige aldre og endnu mere anderledes. Unge mennesker kan lide fashionable og specielle kreative gaveæsker. Middle-ede mennesker som kreative gaveæsker, der er elegante og enkle uden at miste konnotation. Ældre mennesker kan lide kreative gaveæsker, der er enkle og kan reflekteres direkte. Derfor er kreativiteten af ​​gaveæsker i henhold til forskellige grupper af mennesker også forskellige, kun for at tilfredsstille kunder i sidste ende.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Beifan Packaging Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Beifan Packaging Co., Ltd.

Firma Telefon: +86 18625618506

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 18625618506

Internet side: epcarton.danb2b.com

Adresse: Shaputou Beifan Packaging Co., Ltd., Chang\'an Town, Dongguan City, Guangdong Province

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top