Madpakningsmaskiner dominerer Carton Molding Machine Markedsudvikling

Udgivelses dato:2023-09-01

five Food Packaging Machinery dominerede Carton Molding Machine Markedsudvikling


first, det er taskefremstilling, fyldning og forsegling af emballagemaskiner. Pånuværende tidspunkt er den indenlandske produktion af sådanne maskinerproducenter mere end 100 med en årlig produktion på 15 millioner enheder. Taskefremstilling, fyldning og forsegling af emballagemaskinerudviklingstrend til den modulære struktur, multi-column høj-speed, høj stabilitet, enkel transmissionsmaskineri, adaptiv lukket-loop kontrol. For det andet udstyr til behandling af metalemballagebehandling. National Metal Packaging Container Processing Machinery Production and Manufacturing Industry har taget form, udviklingstrenden for sådanne produkter er at forbedre produktets ydeevne, forbedre udbyttet og materialets udnyttelse.


second, er at fremskynde Den tekniske forbedring af produkter, udviklingen af ​​kviksølv-ree svejsning og høj-performance høj-frequency svejsning strømforsyning.


third, er det korrugerede karton (bestyrelses) produktionsudstyr. I det sidste årti udvikler Kina' s korrugeret kasse støbemaskine kartonmaskinindustri hurtigt, produktområdet fra det korrugerede paplinje til udskrivning af spaltemaskine, paplimningsmaskine, skæremaskine og andre serier af serier, retningen Udvikling i fremtiden er et høje-speed komplette sæt udstyr, og det andet er et komplet sæt medium og let bølgepap papkasseudstyr.


fourth, papirmasseforarbejdningsudstyr . Kina' s papir Tableware Behandling Udstyr Produktionsskala er stadig relativt lille, forarbejdningsudstyrspriserne er høje. I fremtiden skal papirmæglingsbearbejdningsmaskineriet være i støbningen for at reducere omkostningerne ved opvarmning forme, forbedre opvarmningsmetoden, reducere omkostningerne til elektricitet, forbedre produktionen og andre aspekter af øget forskning.

基建500c.png


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • dongguan degao machinery technology co.,ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
dongguan degao machinery technology co.,ltd

Jobtitel: Sales Manager

Afdeling: Sales

Firma Telefon: +86-135-8077-6960

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86-189-2827-5267

Internet side: degaomachinery.danb2b.com

Adresse: First Floor, Building 4, Baediai Industrial Park, Changping Village, Daojiao Town, Dongguan City, Guangdong Province, China.

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top