Hvad skal man være opmærksom på, når man bruger Bluetooth-headset!

Udgivelses dato:2020-09-22

I dag bruger flere og flere Bluetooth-headsets på gaderne eller i fitnesscentre, især taxachauffører.Næsten alle er en taxichauffør.Selv om Bluetooth-headset er let at bære og let at bruge, bør følgende situationer tages i betragtning i forbindelse med anvendelsen.


1.Prøv ikke at bruge den i lang tid.Fordi Bluetooth øretelefoner for det meste er i øret, er øreproppen i øregangen, og øretrommen er tæt på ørefonens mellemgulv.Lyden af headset kan stimulere øretrommens akustiske nerve.Hvis det bruges til at lytte til sange og tale i telefon i lang tid, er det let at for årsage svimmelhed og hovedpine.


2.Prøv ikke at bruge ikke mærkevarer.I processen med at bruge Bluetooth headset, vil mange mennesker uundgåeligt lukke og trække ørestikket ud gentagne gange, hvilket uundgåeligt vil klø ørekanalen og forårsage ørebetændelse.Især for de falske øretelefoner i Bluetooth bruger nogle producenter mindre materialer til ørepropper for at spare omkostninger, hvilket er let at for årsage øreinfektion.


3.Prøv ikke at bruge Bluetooth headset på travle veje.Sammenlignet med den traditionelle kablede ørefon har Bluetooth-headset en bedre isolationseffekt på ekstern støj.Navnlig anvender nogle øretelefoner en høj støjreduktionsteknologi for at opnå et højt støjniveau.Derfor er det ikke hensigtsmæssigt at bruge dem på travle veje, is ær når man krydser krydsninger.På grund af ørefonernes fremragende støjdæmpende virkning er det vanskeligt for Dem at høre, når køretøjet bevæger sig. Derfor er sandsynligheden for trafikulykker meget større.


For effektivt at undgå de negative virkninger af Bluetooth headset på kroppen bør der derfor foruden daglig forsøg på ikke at bære det i lang tid tages hensyn til anvendelsesstedet for headset, volumenmarkeringen i brugsprocessen og så videre.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Shenzhen Konroy Technology Co. , Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Shenzhen Konroy Technology Co. , Ltd.

Firma Telefon: +86 15889674802

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 15889674802

Internet side: konroy.danb2b.com

Adresse: 408, 4th Floor, East Side, Building 3, SEG Science Park, Huaqiang North, Futian District, Shenzhen, Guangdong, China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top