vedligeholdelsesvejledning] forstår du virkelig vedligeholdelse af øretelefoner?

Udgivelses dato:2020-09-22

I dag stiger og stiger jagten på god kvalitet og god lyd.Vi bruger ofte mange penge på at købe en række hovedtelefoner af høj kvalitet.Og når vi køber øretelefoner, begynder vi at fremhæve nogle problemer, såsom trådtøj, hvordan man renser, hvordan man tilbereder bedre og så videre.Hvis den foretrukne øretelefon vedligeholdes omhyggeligt af brugeren, vil dens brugstid også blive forlænget.

Nu vil Runfeng introducere den mest grundlæggende almindelige følelse af øretelefonvedligeholdelse for partnerne, i håb om at venner kan forstå den grundlæggende viden om disse øretelefoner i dagligdagen for bedre at kunne vedligeholde deres egne øretelefoner.

tips til vedligeholdelse af mobiltelefon

9613; headsets volumen skal kontrolleres

Det kan siges, at dette er den letteste fejl for brugere af hovedtelefoner, fordi mange brugere kan lide at vende headsets lydstyrke til maksimum.Selv om det er mere behageligt at lytte, vil det forårsage den største skade på øret og mellemgulvet.I alvorlige tilfælde vil det brænde stemmebåndet og forårsage uundgåelige tab.

9613; hold dig væk fra stærkt magnetisk felt og fugtigt miljø

Dette er den mest grundlæggende viden om at bruge ørefon.Det stærke magnetfelt vil forårsage visse skader på ørefonens følsomhed, og ørefonens lydkvalitet kan ikke ignoreres.I fugtigt miljø vil øresneglens blok være rustet, og øretelefonen vil have alvorlige toneafvigelser.Derfor bør venner være opmærksomme på dette punkt.

9613; wiren i øretelefonen skal beskyttes

FTU35Uanset om ledningen eller øreskallen er brændt, er dette tab fuldstændig uopretteligt.

9613; beskyttelse af kabler og øretelefoner er vigtigere om vinteren

På grund af den lavere temperatur i vinter vil den lavere temperatur gøre øretelefonledningen mere sårbar, og hvis du ikke gør TUUY35;39, vil den bryde sammen.Hvis du bruger øretelefonen udenfor og går ind i det varme rum, vil ændringen af temperaturforskellen forårsage aldring af øretelefonen og enheden.

9613; bære hovedtelefoner når du sover er virkelig skadeligt

Fordi venner vil vende sig om eller bevæge sig bevidstløs, når de falder i søvn.På nuværende tidspunkt, hvis de går med øretelefoner, vil ledningen forårsage en vis sammenfiltring eller knuse øreskallen.På nuværende tidspunkt betyder det ikke noget, hvis øretelefonen er i stykker.Hvis du skader dig selv igen, mister du intet.Så selv om dine venner er vant til at lytte til beroligende musik når du falder i søvn, skal du lægge dine ører før du går i seng Tag maskinen ned.Husk den her.

9613; der bør lægges vægt på indsættelse og indsættelse for at undgå problemet med ensidig lyd

Nogle venner i den daglige brug af hovedtelefoner stødte på problemet med øretelefonen ensidig lyd.Dette skyldes sandsynligvis, at den lodrette ledning, der er forårsaget af at trække ledningen i hånden, når stikket tages af, løsnes.Selv om der er et fast lag mellem øretelefonledningen og stikket, er det stadig meget svagt indeni.Derfor, når du indsætter og lukker stikket, skal du være opmærksom på at holde stikket med hånden og derefter sætte det ind for at undgå denne situation.

9613; don TU35;39 træk wiren hårdt

Ved opbevaring må man ikke anvende en stærk metode til at folde øretelefonledningen, som vil forårsage revner i øretelefonens overflade, eller forårsage visse skader på ørefonens interne ledning, hvilket resulterer i, at øretelefonen ikke lyder.

9613; den nye maskine skal forvarmes med et lavere volumen

Når du får en ny ørefon, så prøv ikke at bruge et større volumen til at påvirke mellemgulvet.Den rigtige måde er at bruge et mindre volumen til først at varme hovedtelefonen op, og derefter bruge det lavere volumen og mere beroligende musik til først at koge øretelefonen, så man opnår den bedste driftstilstand i mellemgulvet.

9613; prøv ikke at røre enheden med dine hænder

Enhedens del af headset er relativt skrøbelig, så når du fjerner øremuffen, skal du være opmærksom på beskyttelse, og forsøge ikke at røre enheden med din hånd, for selv om der ikke er nogen skade på enheden, vil den også efterlade sved pletter på enheden, hvilket vil påvirke lydkvaliteten.

9613 " kogende frø i varmt vand " måde

Man bør bruge kogende frøer i varmt vand til at lave en simpel kedel.Du kan først dreje lydstyrken til halvdelen i en vis periode, og derefter vende lydstyrken til normal, men ikke maksimal.Tiden kan beregnes i henhold til din egen tid.Don TÜLL35;39, spørg om et bestemt tidspunkt, så længe du føler, a t lyden er t ændt, og så kan du tænde den. Du kan lytte til den stemme, du kan lide.

Hvordan skal hovedtelefonerne renses?

Lad FTU35;39 tale om ørepropper.Når ørepropper renses, anvendes TZU35;39 bedst til at anvende vatservietter til at smide alkohol ud for at rense dem.På denne måde kan bakterier fjernes, og snavs i øreproppen kan renses.Hvis ikke, kan du bruge vand til at rengøre, men det er værd at bemærke, at uanset om du bruger alkohol eller rent vand, skal du vente til øreproppen er helt tør, før du sætter den på øreproppen for at lytte, så der ikke opstår vand i øreproppen.

I forbindelse med hovedtelefoner er der mindre snavs, fordi der ikke er nogen ørepropper.Men svedpletter og andre svære at rengøre mærker vil blive efterladt på øremufferne under daglig høring.På dette tidspunkt kan du tage den del af øremuffen af, tørre den med desinfektionsmiddel eller sprøjte den med en sprayflaske og derefter tørre den med et papirhåndklæde.

Håber denne artikel kan hjælpe dig med at vedligeholde øretelefonen!


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Shenzhen Konroy Technology Co. , Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Shenzhen Konroy Technology Co. , Ltd.

Firma Telefon: +86 15889674802

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 15889674802

Internet side: konroy.danb2b.com

Adresse: 408, 4th Floor, East Side, Building 3, SEG Science Park, Huaqiang North, Futian District, Shenzhen, Guangdong, China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top