Hvad er en forår?

Udgivelses dato:2022-08-15

a forår er en mekanisk del, der bruger elasticitet til at arbejde. Generelt lavet af fjederstål. Dens elasticitet kan bruges til at kontrollere bevægelsens bevægelse, lette påvirkningen eller vibrationen, spare energi og måle styrken. Vidt brugt i maskiner og instrumenter.

kraft og deformation af fjederen er i overensstemmelse med Hooke' s lov, det vil sige kraften og formvariablen skal være proportional.

spring kraftenhed er Newton er Newton , kaldet bovin fjederkonstant, også kendt som stædig koefficient eller stivhedskoefficient, enhed er Newton/meter, benævnt bovin/meter fjederdeformation eller komprimering, enhed er meter.


1.a torsional forår

er en fjeder, der gennemgår torsionsdeformation, og dens arbejdsdel er også tæt såret i en spiralform. Torsionsfjederens endestruktur behandles i forskellige former af torsionsarm snarere end krogen. Torsion Springs bruger håndtagsprincippet til at dreje eller rotere fleksible materialer, der er bløde og hårde, så de har stor mekanisk energi.

torsionalspringzmkm-800_800.jpg


2.a spændingsfjeder

er en spiralformet fjeder, der gennemgår aksial spænding. Når det ikke er under belastning, er strækningsringen og ringen generelt og stram mellem ingen kløft.

tensionspringzmkm-800_800 (1).jpg


3.Compression Spring-er spiralfjederen under aksialt tryk, det materielle afsnit, den bruger, er mere cirkulært, ogsånyttigt rektangel og mange strenge af stål sammenfiltrer spolen, fjederen er generelt lig med banen, formen på komprimeringsfjederen: Cylindrisk , konisk, konveks og konkav form og en lille mængde ikke -ncirkulær, komprimeringsfjederring og ring vil have et bestemt hul,når den udsættes for ekstern belastning,når fjederkontraktionsdeformationen, opbevaringsdeformationsenergi.

compressionzmkm-800_800 (2).jpg

4.other Spring Typer, Clockwork Spring, Battery Spring, Sheet Spring, Coil Spring, Special-shaped Spring, Spring Washer osv.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Xinbo Hardware Products Co. LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top