Top 10 windsurfing helte

Udgivelses dato:2022-08-16

1. Robby Naish.yeah vi ved, forudsigelig. Men Naish var uden tvivl manden i windsurfing i meget lang tid, mennu, hvor han ser ud til at bruge mere tid kitesurfing, fortjener han stadig din stemme?

2. Bjorn Dunkerbeck. Dunks overtog fra hvore Naish slap og hævdede sin dominans over mange windsurfing -discipliner. Stadig øverst på spillet i slalåm, inspirerer Dunks dig stadig?

3. Robert Teriitehau. den skøre franske mand sprang ud af massive både og ud af indendørs windsurfing -puljer, ville ingennogensinde beskylde ham for at holde tilbage, og af den enkle grund har han inspireret mange af denuværende topryttere. Men inspirerede han dig?

4. Josh Stone. staying A Little Old School Josh var sandsynligvis en af ​​de sejeste ryttere tilbage på dagen, Maui -drengen lever drømmen. Josh fortsætter med at sejle,nu med sin søn Harley, der helt klart har windsurfing i sit blod.

5. Francisco Goya. again, en af ​​de sejeste og mest kølede windsurfers rundt. Francisco -begivenheden bevæger sig, perfektionerede dobbelten, før Koster endda trådte på et bord og fortsatte derefter med at oprette et af de mest succesrige windsurfing -mærker rundt.

6. Nik Baker. UK's egen helt. Baker forlod Sunny Shoreham til PWA Tour i 90'erne og blev derefter en af ​​de mest succesrige eksportnogensinde. Nu tilbage i England og giver tilbage til sporten, er Nik ikke kun en meget talentfuld sejler, men også en forbandet flink fyr.

7. Robby Swift. staying i Storbritannien, Swift har måske overtaget, hvore Baker slap. Mens der er en masse utrolige britiske rytterenu på PWA Tour, er det hurtigt den mest succesrige?

8. Philip Koster. we kan ikkenævne øjeblikket, Philip Koster og hans absolutte dominans af PWA Wave Tour. Insaneniveauer af kontrol, dedikation og en lidt konkurrencedygtig stribe har uden tvivl ført Koster til detniveau, vi ser i dag.

9. Gollito estredo. dennuværende konge af freestyle, Gollito har opfundet og gået frem flere bevægelser, end du kan ryste en pind på eller enddanavn. Hansniveau fortsætter med at stige, men endnu vigtigere er han i England i denne weekend for NWF!

10. Antoine Albeau. a2, den hurtigste mand på en windsurfer,nogensinde. Nok sagt.

 by amy carter


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Kingforce Sports Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top