Hvad er \\ \"metallurgi \\\", vil du forstå efter at have læst dette!

Udgivelses dato:2021-08-04

Powder metallurgi er en procesteknologi til fremstilling af metal eller ved brug af metal pulver (eller en blanding af metalpulver og ikke-metal pulver) som råmaterialer, formning og sintring, til frembringelse af metaller, kompositmaterialer og forskellige typer af produkter. Den pulvermetallurgiske produkter industri i bred forstand omfatter jern- og stenredskaber, hårdmetal, magnetiske materialer og pulvermetallurgiske produkter. Den pulvermetallurgiske produkter industrien i snæver forstand kun omfatter pulvermetallurgiske produkter, herunder pulvermetallurgi dele (som tegner sig for), olie-bearing lejer og metal sprøjtestøbning produkter.

 

 Hvad præcist er"Powder Metallurgi", vil du forstå efter at have læst dette!

 

Process egenskaber

1. Tætheden af ​​produkterne kan styres, såsom porøse materialer, høje-density materialer osv;.

2. Fine korn, ensartet mikrostruktur, og ingen adskillelse af komponenter,

3. Nær-shape formning, råmateriale udnyttelsesgrad>95%;

4. Der er lidt og ingen opskæring, og skæreprocessen er kun 40~50%;

5. De materielle komponenter er styrbar, hvilket er befordrende for fremstilling af kompositmaterialer;

6. Fremstilling af uopløselige metaller, keramiske materialer ognukleare materialer.

 

Basic procesflow

1. Melfremstilling

Pulverizing er processen med at gøre råmaterialer til pulver. Almindeligt anvendte fremgangsmåder til fremstilling af pulver indbefatter reduktion oxid fremgangsmåde og mekanisk metode.

 

 

2. Blanding

Mixing er processen med at blande forskellige krævede pulvere i en vis del og homogenisering dem til at gøre det grønne pulver. Der er tre typer: tørre type, semi-dry type og vådtypen, som anvendes til forskellige krav

 

3.. Dannelse

Forming er processen med at sætte en ensartet blandet blanding i en presseform og trykke den ind i en post med en bestemt form, størrelse og tæthed. Den støbning metode er dybest set opdelt i trykstøbning og trykløs støbning. Kompressionsstøbning er mest udbredte i trykstøbning.

 

4. Sintring

Sintering er en central proces i pulvermetallurgi proces. Det dannede kompakt sintres at opnå de påkrævede endelige fysiske og mekaniske egenskaber. Sintring er opdelt i enhed systemet sintring og multi-system sintring. Udover almindelig sintring, er der også særlige sintringsprocesser såsom løs sintring,nedsænkning metode, og varmpresning metode.

 

 

5. Post-processing

Den behandling efter sintring kan vedtage forskellige metoder i henhold til forskellige produktkrav. Såsom efterbehandling,nedsænkning olie, bearbejdning, varmebehandling og galvanisering. Desuden i de senere år,noglenye processer såsom valsning og smedning er også blevet anvendt til forarbejdning af pulvermetallurgiske materialer efter sintring, og har opnået optimale resultater.

 

 

main anvendelse

Den anvendelsesområdet for pulvermetallurgiske produkter er meget bredt, fra almindelig maskiner, der fremstiller til præcisionsinstrumenter; fra hardware værktøjer til store-scale maskiner; fra elektronikindustrien til motor fremstilling; fra den civile industri til militære industri; fra generelle teknologi til skæring-edge høj teknologi, kan man se Tallet pulvermetallurgi proces.

 

>>>>Typical Application-Automotive Industri

 

\\ anvendes stort antal pulvermetallurgi dele i biler

 

1. Motordele

 

I for at forbedre brændstoføkonomi og kontrol, de arbejdsvilkår for bilmotorer er blevet mere alvorlige. Anvendelsen af ​​pulvermetallurgiske ventilsæder, ventilstyr, VCTs og kædehjul, etc., kan have høj styrke, høj slidstyrke og fremragende varmebestandighed.

Intake og udblæsningsventilen sæde

 

 

2. Transmission dele

 

Combining dennæstenformed synkroniseringsringen gear med dobbelt friktionsmaterialer og høje-strength materialer, verdens-&39; s første koblingsnavet er lavet . Desuden gennem høj#temperature sintring, høj-strength dele såsom håndtag skift gear og skift gafler fremstilles.-

 

Den hovedkomponenterne i pulvermetallurgi transmission i biler omfatte: synchronizer hub, synkroniseringsringen, parkering komponenter, kolonne shift komponenter, og betjeningsgreb, etc.

 

 

3. Støddæmper dele

I støddæmpere af biler og motorcykler, stempelstænger og stemplet guide ventiler er alle vigtige dele. Under hensyntagen til stabil dæmpningskraft af støddæmperen, brug af pulvermetallurgi dele med en højprecision arkoverflade kan reducere friktion, sikre stabiliteten af ​​håndtering og forbedre kørekomforten.-

 

Shock absorber dele

 

A video introducerer kort hele processen med traditionel pulvermetallurgi, fra bil materiale til pulver, derefter trykke og sintring, og endelig bliver bildele, lavet af GKN.

 

>>>Typical Application>Aerospace Industri-

 

Among pulvermetallurgi materialer, der anvendes i luftfartsindustrien er særlige funktionelle materialer, såsom friktionsmaterialer, antifriktion materialer, tætningsmaterialer, filtermaterialer, etc., som hovedsagelig anvendes i luftfartøjer og motorer hjælpestoffer, instrumenter , og luftbåret udstyr. Den anden type er højtemperature og høj-strength strukturelle materialer, der hovedsagelig anvendes til vigtige strukturelle dele af flymotorer mainframes.-

 

Aviation bremse pairBY2-1587-

 

Aviation filter

 

  

 

>>>Typical Application>Household Apparater-

 

Nogle husholdningsapparater materialer og dele kan kun fremstilles ved pulvermetallurgi, såsom porøse selvstændigelubricating lejer i køleskabe, kompressorer, vaskemaskiner, elektriske ventilatorer, osv .;nogle husholdningsapparater materialer og dele er fremstillet ved pulvermetallurgi med bedre kvalitet og lavere priser, såsom komplekse-shaped gear og magneter i husstanden luften-conditioning udsugnings- og støvsugere.-


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top