Imponeretnuværende katodisk beskyttelse af underjordiske metalstrukturer

Udgivelses dato:2021-08-03

We har alleredenævnt offer anode katodisk beskyttelsessystem. Nu vil vi tale om imponeretnuværende katodisk beskyttelsessystem. Den første er testprojektet. Testelementerne omfatter jordresistivitet,naturpotentiale, anode jordforbindelse, effektudgangsstrøm og spænding, rørledningsbeskyttelsespotentiale, beskyttelse Nuværende retning og anode elektrisk felt Potentielt gradient.

There er fire krav til testinterval. Omfattende test af alle parametre bør udføres en gang om året. Beskyttelsespotentialet for rørledning bør være en gang om måneden. Arbejdsparametrene for strømudstyr skal kopieres en gang om dagen. Hvis telemetri- eller SCADA-systemet anvendes, skal parametrene, der er inkluderet i systemet, testes en gang om dagen.

End, så skal vi tale om idriftsættelse af det imponeredenuværende katodiske beskyttelsessystem. I starten skal du huske at kontrollere effektiviteten af ​​isoleringsledet først. Når den ene side af strømmen transmitteres, og forskydningen er mindst 400mV, skal potentialet på den anden side måles. Hvis det skulle værenaturligt potentiale eller lidt positivt, er det bevist, at det er effektivt, og modstanden måles med en megohmmeter. Det andet trin er sideanode jordforbindelse, anode til rørbestandighed. Når denne værdi er større end designværdien, skal anoden tilsættes.

the første skridt er at måle rørledningensnaturlige potentiale og potentialet på tilstødende strukturer på alle testbunker. Derefter sættes det i produktion og debugging. Først skal du tænde for strømforsyningen, justere potentialet ved strømmen på peg på den designstilladelige værdi, og hold den i 48 timer.

t andet trin er at teste hele linjebeskyttelsespotentialet og måle linjen Nuværende ved den aktuelle testpunke.

Imte det tredje trin blev rørpotentialet målt gentagne gange efter 15 dages polarisering./

\\n \\n \\n \\n \\n

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top