Hvilke produkter kan laves af sprøjtestøbning?

Udgivelses dato:2021-11-07

Når at skabe et produkt, der kræver støbte plastdele, afhængigt af hvilken type ansøgning og type del, du ønsker at producere, har du flere processer at vælge imellem. En af de mest populære fremgangsmåder til at opnå høj kvalitet og omkostningseffektiv plastdele er sprøjtestøbning

Injection støbning er en fremstilling fremgangsmåde til fremstilling af dele i stor mængde -. Fra tusinder til millioner. Smeltet harpiks indsprøjtes i en hul formen, indtil den er helt fyldt. Sprøjtestøbningsprocessen bruger høj temperatur og ekstrem tryk i tilstrækkelig grad hans position interiør med smeltet plast harpiks eller flydende polymerer. Formene afkøles derefter til frigivelse fuldført plastdele.

Den processen er meget alsidig og kan producere et utal af dele til en lang række formål.

Typical produkter fremstillet med plast injektion molding  

Plastic flasker Er de mest almindelige produkt fremstillet af de milliarder hvert år, der spænder i flere former og størrelser. Typisk plastflasker anvendes til at holde drikkevand og andre drikke fremstillet af polyethylenterephthalat (PET), fordi materialet er både stærk og let.

Electronic huse are også ganske almindeligt fremstillet med indsprøjtning støbning tjenester. Bruges i enheder som fjernbetjeninger, computere, fjernsyn, medicinsk udstyr og andre forbrugsvarer elektroniske komponenter, er huse alle produceret af sprøjtestøbning proces. Sprøjtestøbning tjenester kan fremstille enhver brugerdefineret Plastkabinet tilnæsten enhver applikation og størrelser. 

Toys: Imagine et byggemateriale, som er let, holdbart, og ikke korroderer; det kommer i mange størrelser og farver, og er designet tilnem præcis montering. Lego mærke byggeblok anerkendt af alle er lavet af fastere plastgranulat som opvarmes indtil flydende og derefter injiceret i metal forme, hvori plast afkøler og størkner til et besat mursten eller anden form. Vi hvad der er vigtigt er, at hver mursten og komponent præcist er støbt, så de vil alle passe sammen. Det er en præcision produkt fås i mange farver, former og størrelser

Agricultural:. OEMS designing for landbruget markedsplads skifter til plast som et billigt alternativ til metalkomponenter almindeligt anvendt i hele branchen. Plast tilbyder højere modstandsdygtighed over for påvirkninger under brug, fugt, og er i stand til at modstå ekstremt høje eller lave temperaturer. UV tilsætningsstoffer også hjælpe med at beskytte plastdele fra barske vejrforhold eller udsættelse for ætsende stoffer

Household:. Molded lukninger, beholdere, komponenter og drinkware er blotnogle få af de fælles elementer, der kan custom fremstillet med sprøjtestøbning.  

Machinery og Automotive Components: Bumpers, instrumentbrætter, radio kontrol, kopholdere, og mange andre elementer fundet i biler og lastbiler, både indvendig og udvendig, er optaget af sprøjtestøbeprocessen .

Healthcare Branche: I sundhedsområdet, der er tusindvis af produkter, der er lavet med den sprøjtestøbning proces. Den sundhedsindustrien er stærkt afhængig af multipurpose plastprodukter, der kan fremstilles i bulk, da mange af disse produkter er til engangsbrug, engangsartikler at opretholde sterilitet eller for at forhindre spredning af bakterier eller sygdom. Fra plastik sprøjter til værktøjer, der anvendes i medicinske procedurer, sprøjtestøbning er det, der hjælper læger får deres job gjort.

Injection Moulding er en meget almindelig fremstillingsmetode der anvendes til at producere daglige husholdningsartikler. Ansøgningerne dækker kommercielle, industrielle og forbrugerprodukter ens. Sprøjtestøbning tilbud alsidigheden til at generere mønstre, der har indviklede detaljer eller kompleksitet,ned til en enklere form i enhver række størrelser fra små til store genstande.

Dette metode har produceret faste dele såsom elektroniske kabinetter, flaskekapsler, containere, computere , fjernsyn komponenter, udendørs møbler, landbrugsprodukter, legetøj, maskiner komponenter, og meget mere

Commercial produkter:.

Electrical Boxes

Mop Heads 

High-end Trash og genbrug Beholdere 

Vending Machine-komponenter 

Equipment huse 

Medical komponenter: 


Sharps Bortskaffelse beholdere og Wall Mounts

Medication Bakker


Automotive:


Color-matched Interior komponenter


Commercial Konstruktion:


Conduits for betonbjælker

Insulators

Raised gulvbrædder


Residential Konstruktion:


Roofing Vents

Railing Pakninger

Deck Fasteners


Consumer Goods:


Skateboard Lagerreoler

Barbecue tilbehør

BI rd Feeder

Tackle Boxes

Toilet Sæder


Toys og Fritid:


High-end Collectible Modeller

Decorated Børnemøbler


POP (Point of Purchase):


Spring-loaded Supermarked Display bakke

Literature Display Rack


Home produkter:


Flower Pots

Wire Slips

air freshener Units


Food service:


High-Temperature Serving Pander

Bread Bakker

NSF Mad service Produkter


Sporting gods:


Training Device

Exercise Tools


Short-Run 3D Trykt komponenter:


Electrical Knobs

Specialty Buttons

Fixtures

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Haiteng Precision Machinery Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top