Hvordan virker sprøjtestøbning?

Udgivelses dato:2021-11-07

how gør sprøjtestøbning arbejde?

 inneringsforme skal have en høj præcision match mellem de to formhalvdele for at afhjælpe materialestrømmen. Oprettelse af formen er afgørende for at opbygge et sømløs, præcisionsprodukt.

yhedsforme er typisk konstrueret under anvendelse af stål eller aluminium, og præcision bearbejdet til dannelse af træk ved det ønskede produkt.

 inneringsstøbning  Process er ret gentagne en gang en funktionel, fejlfri form er blevet fremstillet. Det har også en lav skrotfrekvens i forhold til andre fremstillingsprocesser, såsom CNC-bearbejdning, der reducerer betydelige dele af det originale materiale, der er tomt i en subtraktiv proces.

-den sprøjtestøbningsproces er meget repeterbar og pålidelig til produktion af høj volumen. Når først den første del er produceret, vil den anden værenæsten identisk på grund af evnen til at gøre multi&cavity injektion skimmeldele, hvor#-101; Flere dele er lavet med en cyklus. Andre fordele er det brede udvalg af materialevalg, lave lønomkostninger, minimale skrottab og minimale krav til POSTMOLDING-efterbehandlingsoperationer.

 Me de store ulemper ved sprøjtestøbning er deinitielle omkostninger of The Mold Design, som har tendens til at være højt på grund af design, test og værktøjskrav og de længerenødvendige ledetider. Nogle brugerdefinerede komplekse dele kan støde på problemer under sprøjtestøbningsprocessen, såsom warpage eller overfladefejl. Derfor skal sprøjtestøbte dele være udformet med omhyggelig overvejelse af enhver ændring i geometri, da de køler af og materialevalget for at sikre stabilitet.

clonclusion

fremskrydningen af ​​sprøjtestøbning kan virke som et kompleks en, men det er den mest almindelige fremstillingsmetode på grund af dens evne og effektivitet for at producere en overflod af daglige varer. Sprøjtestøbning er en af ​​de mest omkostningseffektive måder at opbygge både funktionelle prototyper og slutbrugsprodukter.

\\n \\n

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Haiteng Precision Machinery Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top