WHO-teamet for virussporing ankommer til Wuhan

Udgivelses dato:2021-01-15

Et internationalt eksperthold fra Verdenssundhedsorganisationen ankom til Wuhan, Hubei-provinsen, på torsdag for at samarbejde med sine kinesiske kolleger om sporing af oprindelse og videnskabelig forskning i den nye koronavirus.


Holdet landede i Wuhan Tihan International Airport torsdag morgen, hvæsen- og-351; de modtog halssvaberprøver og serumantistoftests for koronavirus, før de gik i en 14-dages karantæne ifølge China Global Television Network.


Talsmand for Udenrigsministeriet Zhao Lijian sagde på en regelmæssig nyhedsbriefing i Beijing på torsdag, at WHO's eksperter under deres karantæne vil have udvekslinger via video-link med kinesiske videnskabsfolk og medicinske eksperter.


Alle holdmedlemmerne havde flere prøver for COVID-19 i deres hjemlande, før de rejste.


WHO bekræftede, at det internationale team af 13-forskere kom til Wuhan på en post på sociale medier, hvor der også stod, at to andre forskere stadig er i Singapore, som skal testes igen, efter at de var positive for antistoffer i forbindelse med COVID-19.


Før besøget havde WHO's eksperthold om sporing af den nye koronavirus besøgt Kina to gange, i februar og juli, på Kinas invitation.39.De to parter har fortsat udvekslet oplysninger om de seneste fremskridt med hensyn til oprindelsessporing og arbejdet sammen om at udarbejde en plan for samarbejde med Kina under en bredere plan for globalt samarbejde om sporing af virusset.


WHO's generaldirektør Tedros Adhanom Ghebryesus sagde på en tidligere mediebriefing, at han var glad for, at holdet med medlemmer fra lande som USA, Rusland og Japan ville rejse til Kina for fælles videnskabelig forskning i sporing af oprindelse med sine kinesiske kolleger.


" Videnskabelig dokumentation vil føre til hypoteser, som så vil være grundlaget for yderligere undersøgelser på længere sigt. " Han sagde. " Det er vigtigt ikke kun for COVID-19, men også for den globale sundhedssikkerheds fremtid og for at håndtere nye sygdomstrusler med pandemisk potentiale. "


Det bliver en meget vanskelig opgave at finde oprindelsen til den nye koronavirus, og der er ikke sket væsentlige fremskridt i det forløbne år, har nogle eksperter sagt.


Selv om nogle af de tidligste COVID-19-sager blev rapporteret på Huan Seafood Market i Wuhan i december 2019, blev der ikke fundet beviser for at forbinde markedet med oprindelsen af koronavirus, trods store bestræbelser fra kinesiske forskere på at finde et svar, Gao Fu, direktør for det kinesiske center for sygdomskontrol og forebyggelse,sagde i et tidligere interview.


De seneste undersøgelser og opdagelser om de tidligste tilfælde af virus i nogle andre lande har gjort opmærksom på muligheden for, at virusset kan have eksisteret i naturen i lang tid, før de tidligste COVID-19-tilfælde blev rapporteret, sagde han.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top