Sidste guide til opvarmning af gulve

Udgivelses dato:2021-01-15

Der anvendes forskellige opvarmningssystemer i hjemmet, og   opvarmning af gulve   Det er en af de bedste måder at varme dit hjem på.Opvarmning af gulve kan udsende tredimensional varmespredning, så rummet kan opretholde en konstant temperatur selv i den kolde sæson.   Men før du får et varmerør installeret i dit hjem, skal du vide et par ting.

Hvor mange typer anlæg til opvarmning under gulve er der?Hvilken type gulvarbejder er bedst med denne type opvarmningsanlæg?Heldigvis vil denne guide vise dig, hvordan du vælger det bedste gulvvarmerør til dit hjem.

Hvad er gulvvarme?

Opvarmning af gulve indebærer installation af rør i gulvet.Ved at gøre det, bliver hele gulvet omdannet til en radiator.

Systemet til opvarmning under gulve opvarmer rummet gennem stråling.Det virker med princippet om, at varm luft er lettere og stiger over koldere luft, hvilket gør dit værelse mere behageligt.   Opvarmning af gulve er blevet populært   fordi det ikke kræver så meget som et traditionelt radiator system.

Opvarmning af gulve har en lavere driftstemperatur af ca. 40-grader Celsius, mens et traditionelt radiator system fungerer i ca. 65-grader Celsius.

Systemet varmer rummet fra jorden op gennem rørene.   som er installeret under gulvniveau.Et gulvvarmesystem distribuerer varme jævnt, og det har en minimal luftstrøm for at sikre, at temperaturen holder rummet behageligt.

Forskellige typer varmerør til gulvopvarmning

Der er to typer opvarmningsanlæg.

Opvarmning af vådt gulv   (varmt vand under gulvvarme)

Elektrisk opvarmning under gulve

Her fokuserer vi hovedsageligt på det første.

Dybest set er et vådt opvarmningssystem baseret på rør til varmerum.Den   rørene fyldes med varmt vand som enten drives af en varmepumpe eller en kedel.Systemet er skjult under gulvet, og rørene er begravet i rørene.

Et varmt anlæg til opvarmning under gulvtæppet er   bedst egnet, når en person   planlægger et helt hus system eller nye bygninger.Dette system er trods alt usædvanlig energieffektivt og har lave driftsomkostninger.

Nogle gange kan opvarmningssystemet med vådt underlag monteres på overfladen ved hjælp af rør fra   LESSO-rør ...Et overflademonteret varmt vandsystem består af isolerede paneler, som har kanaler, der er konstrueret til at sidde i rør.Rørene kunne placeres oven på den eksisterende gulvstruktur, og deres funktioner svarer til de begravede systemers.

På den anden side er der elektriske gulvvarme.Dette system er lettere og billigere at installere sammenlignet med et vådt opvarmningssystem.Dens energiomkostninger er imidlertid   forholdsvis højere ...Systemet er tilsluttet dit hjem 8217s elektriske kredsløb og kører via   termostater.Det tilrådes at installere dette system i et enkelt område i et hjem som f.eks. et toilet.

Hvad er de bedste rør til gulvopvarmning?

Der er flere typer varmerør.De omfatter:

EMP-RT

PB

Disse rør fungerer forskelligt på grundlag af det anvendte materiale.

Polyethylen (PB) blev anvendt i hjemlige blikkenslagersystemer.Den leverer uafbrudt energieffektiv opvarmning til beboelses-, handels- og industribygninger og byens infrastruktur.Den usædvanlige ydeevne med PB-rørledninger til opvarmning af gulve har gjort det til en vigtig serviceteknologi for moderne, energieffektiv bygning og konstruktion.Det var   billigt og tilbudt masser af fordele   over andre materialer som f.eks. fleksibilitet, let montering, modstandsdygtighed over for nedfrysning.

PE-RT står for 8216; polyethylen ved forhøjet temperaturmodstand 8217;.Den8217s er konstrueret til vandbaserede opvarmningssystemer til undersgulve.Polyethylen har fremragende egenskaber ved høje tryk og temperaturer og er meget fleksibel og let at bruge.Det er ikke-ætsende og er meget modstandsdygtigt over for frost.Det er også krymperesistent og har en høj slagkraft.   LESSO8217s PE-RT-rør   er fuldstændig miljøvenlig og kan let smeltes og genanvendes.Det er et ideelt VVS-system til opvarmning på gulvet.

Det bedste rør skal også være modstandsdygtigt over for korrosion og have høj modstandsdygtighed over for temperatur og tryk.Den skal også være fleksibel.

Hvor dybt er gulvvarme rør?

Et varmerør skal anbringes i en særlig dybde baseret på varmerørenes størrelse og den type gulvbelægning, De har.Normalt er den maksimale varmeproduktion for en UFH   70 W/m2   for trægulve og   100 W/m2   til betongulve.

For at disse systemer kan fungere effektivt, skal der bygges et hjem i henhold til gældende byggeregler.Med reglerne skal alle rum modtage den varme, det kræver.Den tid, det tager at varme et rum op, afhænger også af gulvbelægningsmaterialet.

For eksempel,   Rørene lagt i 150mm under en betonplade vil tage omkring fire timer at opvarme hele huset til omkring 15 grader Celsius ...På den anden side ville cementstøbning være ca. 75mm tyk, hvilket vil tage UFH op til to timer for at varme hele huset op.

Hvordan man varmer op på gulvet?

Her er de grundlæggende trin til installation af varmerør.

Sørg for at have alt, hvad du behøver.Beredskab er bydende nødvendigt

Nedlæg isoleringen for den våde UFH

Forbind røret til opvarmning af gulvet til manifold

Begynd at lægge røret.

Sørg for at sikre røret til isoleringen ved hjælp af hæfteklammer

Sørg for, at rørene har den rette afstand til maksimal varmefordeling

Gør skrinet klar og hæld det forsigtigt over det sikrede rørsystem.

Sørg for, at tromlen er stabiliseret

Læg gulvet ned.

Hvordan kan man vælge opvarmningstyper?

Der er mange faktorer, vi skal overveje, når vi køber varmerør.Nedenfor er de vigtigste punkter, som vi bør huske på.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • GUANGDONG LESSO LIGHTING CO .,LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top