pvc: varer, der er tæt støttet pvc-markedet, er nu lineær

Udgivelses dato:2020-11-27

 

  Den seneste pris på pvc-markedet på hjemmemarkedet stiger stadig, siden oktober steg den indenlandske pvc-markedspris, kan man sige, at " lineær " Træk situationen op. Ifølge zhongyu Information overvågningsdata steg markedsprisen for calciumcarbid PVC i Østkina til 7,700 yuan/ton, 15% højere end prisen i begyndelsen af oktober, og markedsprisen for ethylenPVC steg til 8,100 yuan/ton, 16% højere end prisen i begyndelsen af oktober. Zhongyu Information-analysen mener, at de vigtigste faktorer, der er årsag til den nylige prisstigning på pvc i Kina, er de stigende priser på råmaterialer, knapheden på udbud på markedet og støtten til den generelle markedsspekulation.

 

  Råvarer: Siden oktober viser den indenlandske pris på kalciumkarbid sig også til stadighed højere priser, i Wuhai, i WuMeng's forskellige niveauer af kalcium-karbid-effekterne fører virkningerne til nedgang i den samlede forsyning samt vedligeholdelse af dele af form af et komplet sæt pvc-anlæg, under indflydelse af eksterneMed hensyn til at reducere mængderne og en række faktorer steg calciumkarbid-prisen siden oktober op til 27%, ifølge oplysninger fra zhongyu-overvågningsdata, at priserne på kalciumkarbid i november 17 er steget siden 2019-højderne. På grund af den fortsatte styrkelse af råvarepriserne stiger omkostningerne til produktion af pvc fortsat, så prisen synes også at være synkroniseret.

 

  På udbudssiden: På grund af den seneste produktionsreduktion eller nedlukning af PVC-udstyr i USA, Europa, Sydkorea og andre lande på grund af force majeure og funktionsfejl er forsyningskløften på det internationale marked opstået, hvilket har medført den stigende tendens til eksport af PVC-produkter fra indenlandske PVC-producenter. For så vidt angår hjemmemarkedet, forlyder det, at den nuværende udnyttelsesgrad for PVC-udstyr er ca. 78%, men på grund af bestillingerne forud for salg er der ikke gennemført nogen, nogle virksomheder er gået over til begrænsede ordrer, markedets samlede mangel bliver konstant forstærket.

 

  Krav: traditionel efterspørgsel " gylden ni sølv ti " Påbegynder de efterfølgende produkter fra PVC-industrien sammen med en lille false ti efter åbning af den efterfølgende støtte til genopbygning, men efterhånden som vejret bliver koldt, vil ejendomsindustrien gradvist blive bleg, PVC-rørindustrien begyndte eller nedstrøms vise sig gradvist faldende tendens, kombineret med de stigende PVC-priser,Modstandsdygtighed i virksomheder i efterfølgende omsætningsled stiger til en høj pris.

 

  Sammenfattende kan det siges, at der for øjeblikket på det indenlandske pvc-marked er en stærk mangel på forsyninger på spotmarkedet i råvarepriserne, futures-diskette kraftige stød osv. Med støtte fra gode nyheder gives på kort sigt prioritet til markedets generelle udvikling eller opretholdelse af en høj og volatile færdigbehandling, men med udenlandsk udbudsside bliver det gradvist lettere,PVC-priserne fortsætter med at styrke kraft eller vil kollapse, markedstransaktionscentrum af tyngdekraft eller har potentiale til at svække.





 

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Zhimian Plastic Materials Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top