Hvad er den bedste kildefabrik for Shenzhen børns elektriske U-formede tandbørste?Hvordan man vælger børn s elektriske tandbørster korrekt.

Udgivelses dato:2020-11-27

Børns og/eller U-formede tandbørste kaldes også en doven tandbørste.Den dovne ting er, at børstehovedet er U-formet, bider det i munden, det kan folde de øvre og nedre tænder godt.Bare ryst tandbørste venstre og højre for at børste tænder.Denne form for U-formede tandbørste til børn har mange børster, god indpakning, og vinklen er i overensstemmelse med Pap-penselsmetoden.Rengøring med en U-formet tandbørste vil være bedre.Specielt børn og/39, modeller, tegnefilm, med lys, børn og/39-sange, kan få børn til at forelske sig i børstetænder!


Når du børster tænder, skal du omfatte tre tandflader: den indre overflade, den ydre overflade og den vandrette tyggeflade.Vær særlig opmærksom på kindtænderne (på tungen) og de øverste kindtænder (på kinden) efter rengøring, fordi det er de områder, hvor barnet let går glip af, når han børster tænder.


Følgende trin kan lære dig at børste din baby og dine tænder korrekt:39:


1.Børst de udvendige sider af de øverste og nederste rækker af tænder først, læg tandbørsten diagonalt på kanten af tandkødet, brug to eller tre tænder som en gruppe, og træk tandbørste op og ned med moderat styrke.


2.Når man børster den ydre side af de øvre og nedre tænder, kombinerer man de vandrette og lodrette børster og roterer og tegner cirklens pensel, dvs. tegne en M " form på de øverste tænder og et W " form på de nederste tænder.


3.Så børst indersiden af dine tænder og gentag ovennævnte handlinger.


Fire.Når tandbørsten børstes inderside af døren, skal tandbørsten anbringes lodret og børste fra tandkødet til kronen med moderat styrke.Det samme gælder for de nedre tænder.


5.For at børste tyggefladen, flytte tandbørsten frem og tilbage på tyggegummioverfladen.


Desuden skal du overholde det tre-to system " Det vil sige, tre gange om dagen, vær opmærksom på tiden før du går i seng om natten, skal de tre tænder (kind, tunge, bid og hævet ansigt) børstes, og hver gang du børster dine tænder, skal du børste omhyggeligt i tre minutter.


1-2010300944213b.jpg


Kildefabrikken for børn og/eller børn samt U-formede tandbørster Shenzhen Xiazifeng Electronics Co., Ltd., er et medicinsk og smukt udstyr.En højteknologisk virksomhed, der integrerer personlig pleje, R & D, produktion og salg.Forfalskning og akkumulering insisterer Xia Zhifeng altid på at bevæge sig fremad med en pragmatisk og innovativ service ånd, der fokuserer på at gøre alt godt, stræbe efter perfektion og kræve alle detaljer og opnå enhver lysende fremtid med hjerte.


De seks designhøjdepunkter for børn og -35;39;U-formede tandbørster udviklet uafhængigt, designet og fremstillet af vores virksomhed, pleje af barnets og/39;mund.


1.Lydbølgevibrationer, rengøre munden i alle retninger


2.Spiral lufttørring, nederste automatisk udluftning, lufttørrende vandspletter, tør og hygiejnisk


3.45-sekunders timing, sikker og sikker


Fire.Purple light desinfektion, 3 brother purpurpur light bestråling for at forhindre sekundær forurening, børn, der børster tænder mere bekvemt;


5.Magnetisk opladning, bekvem og hurtig


6.IPX7 vandtæt, hele kroppen er vasket, ingen grund til at bekymre sig om vand.


1-2010300944213b.jpg


Tre frekvenser, en- nøgle- skift: massagetilstand, lavtfrekvente massagegummier, soveduftduft, ren og slap af to i en; mild tilstand, lavfrekvent vibration, blid pleje af tænderne, blid rengøring, rengøring i og ud, ren rest,Teeth sundere.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Shenzhen xiazhifeng Electronic co.,ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top