Forskellen mellem monokrystallinsk silicium, polykrystallinsk silicium og amorf silicium i solpaneler

Udgivelses dato:2021-01-18

Når det drejer sig om solcelleteknologi til solpaneler, er der grundlæggende tre typer, man kan finde på markedet: amorfus vs. monokrystallinsk solpaneler.

Her vil vi\ 35;39 kort forklare fordele og ulemper ved hver af dem, så du kan træffe en informeret beslutning om, hvorvidt du skal få mono- eller poly- eller amorfe paneler.

Sammenligning af solpaneler: amorfus vs. monokrystallinsk og polykrystallinsk solcellecelleteknologi

zmkm-800_800 (34).jpg

Polykrystallinske solpaneler

Polykrystallinske celler findes typisk i runde paneler.De er mindre effektive end monokrystallinske solceller og kræver et større overfladeareal for samme produktion.

Monokrystallinske solpaneler

Monoceller findes også i runde paneler.De er mere effektive end polykrystallinske celler og kan være mindre i størrelse for samme produktion.

Krystallinepaneler skal være så vinkelrette på solen som muligt for at opnå den bedste ydeevne.Krystallinepaneler fungerer ikke så godt i delvis skygge (sammenlignet med Amorphous celler), og de mister gradvist en lille procentdel af produktionen, efterhånden som temperaturen stiger over 25 176C.

Her kan du finde en mere dybdegående sammenligning af mono mod poly solpanel.

Amorphous solpaneler

Så det dækker kort monokrystallinsk mod polykrystallinske solpaneler.Nu til amorf.Amorphous celler giver større effektivitet end de to andre.De er den mest effektive celle på markedet i dag, selv om de kræver dobbelt så meget overfladeareal for samme effekt som et monokrystallinsk tæppe eller panel.De er imidlertid mere fleksible og kan håndtere højere temperaturer bedre.

Amorphous celler er fremstillet af et fint siliciumlag, som gør det muligt for solpaneler at være mere fleksible og derfor lette.

Amorphous celler kan modstå højere temperaturer, uden at produktionen påvirkes, sammenlignet med poly- eller mono krystallinske celler.

Amorphous celler klarer sig bedre under lave lysforhold sammenlignet med selv de mest effektive monokrystallinske paneler.Dette skyldes, at de kan absorbere et bredere bånd af det synske lysspektrum på grund af uni-solar triple junction celleteknologi.

Så det var vores korte gennemgang af amorfus vs. monokrystallinsk solpaneler.Se vores mere dybtgående videnskabelige forklaring af de forskellige typer solpanel eller hovedet til voreswww.ucwck.cn   side for yderligere detaljer.

Tak fordi du kom og ønsker dig et godt liv!



Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • UCWDK Solar Technology Co. Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top