Politisk polarisering, afvisning af videnskab fører til USA's fiasko med hensyn til at dæmme op for pandemi: NYT

Udgivelses dato:2021-01-18

WASHINENTON - Politisk polarisering og en afvisning af videnskaben har forhindret USA's og USA's eksport35;39; evnen til at kontrollere den COVID-19-pandemi, der har dræbt næsten 400,000 amerikanere, sagde en artikel fra New York Times på søndag.


" Det har været klart og mest skadeligt på føderalt plan, hvomår-35;101; hr. Trump hævdede, at virusset ville forsvinde \\ 35;39,\ T35; kollideret med sine topforskere og i en afgørende fiasko abdicerede ansvaret for en pandemi, der krævede en national indsats for at besejre den,overdrage vigtige beslutninger til stater under den antagelse, at de ville tage kampen op og få landet tilbage til erhvervslivet, " sagde artiklen navngivet " Et år, 400,000 Coronavirus dødsfald: Hvordan USA garanterer sin egen fiasko " ...


" Men guvernører og lokale embedsmænd, der var ansvarlige for krisen, spildte den lille fremdrift, landet havde, da de satte sundhedseksperter ud af spillet, ignorerede advarsler fra deres egne rådgivere og i nogle tilfælde fyldte deres rådgivende udvalg med flere repræsentanter for erhvervslivet end læger. " Det stod.


Situationen er blevet alvorlig, ligesom Trump-administrationen i sine sidste dage begynder at se frugterne af måske dens største koronavirus-succes, Operation Warp Speed Vaccine programmet, sagde artiklen, der påpeger, at " Men allerede, en mangel på føderal koordinering i distributionen af doser er kommet frem som en foruroligende vejspærring. "


USA udgør nu fire procent af verden, og det gælder også befolkningen, men tegner sig for ca. 20-procent af de globale dødsfald, sagde artiklen.


Den amerikanske COVID-19 bekræftede tilfælde, der overgik 23.9 millioner med over 397,000 dødsfald fra søndag aften, ifølge en optælling fra Johns Hopkins Universitet.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top