Udviklingen tendens til plast mold behandlingsteknologi

Udgivelses dato:2020-07-21

      Med den kontinuerlige udvikling i mit land og mit land og mit land og mit land og mit land, er plastforarbejdningsindustrien for støbeforme blevet fortsat forbedret.Disse fremskridt har helt ændret den traditionelle støbeform og fremstillingsmetoder tidligere og lagt et solidt grundlag for yderligere udvikling af plaststøbeforme i mit land.For det første en analyse af den nuværende situation med hensyn til plastindustri i mit land, og derefter en drøftelse af dens fremtidige udvikling i håbet om at skabe et teoretisk grundlag for at fremme udviklingen af plastindustri i mit land.


      På nuværende tidspunkt er andelen af plaststøbning i hele støbeindustrien lige så høj som 30%, hvilket viser betydningen af plastisk støbeteknologi.På dette stadium er plaststøbeforme blevet anvendt inden for fremstillingsindustrien, f.eks. rumfart, instrumentering og elektromekanik og automobiler.Derfor har plastforarbejdningsteknologien meget gode udviklingsmuligheder.


1 Aktuel status for teknologi til forarbejdning af støbeforme af plast


1.1 Gasassisteret støbeteknologi er ved at modnes


I de senere år er gasassisteret støbeteknologi gradvist blevet anvendt i plaststøbning.I øjeblikket har nogle virksomheder anvendt gasassisteret støbeteknologi i forarbejdningsteknologien for plastgenstande som f.eks. vaskemaskiner, tv-huse og bildekorationsgenstande, og de har opnået meget gode resultater [3].


1.2 Bred anvendelse af varm runnerteknologi


Selv om applikationshastigheden af varmløbere plaststøbeforme ikke er høj, er udviklingshastigheden for varm løbers teknologi i plastindustrien til forarbejdning af støbeforme meget hurtig.På nuværende tidspunkt er anvendelseshastigheden for varm teknologi til fremstilling af støbeforme af plast nået 33.33%.Den mere almindelige varmtløbers forarbejdningsteknologi er opdelt i tre typer, nemlig almindelig intern opvarmning, splittetallerken og ekstern opvarmning [4].


1.3 Effektiviteten af plastforme forbedres


Med den fortsatte indførelse af nye teknologier og processer er plastformænds levetid blevet forlænget.I øjeblikket er forarbejdningshastigheden for plastprofiler med høj hastighed i mit land nået frem til den kommercielle forarbejdningshastighed.Den grundlæggende form for plastprofil kan opdeles i to former: co-ekstrudering med dobbelt hulrum og co-ekstrudering med flere hulrum.Mange virksomheder i mit land har omhyggeligt udformet det automatiske defrunner-støbe- og kølesystem under forarbejdningen af plaststøbeforme, som har forbedret behandlingseffektiviteten af plaststøbeforme betydeligt.


2.jpg

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Suzhou Leyang Technology Co.,Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Suzhou Leyang Technology Co.,Ltd.

Jobtitel: Sals Manager

Afdeling: International Market

Firma Telefon: +86 0512-66385718-8016

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 13926068023

Internet side: leyangmold.danb2b.com

Adresse: No.5368,Wuzhong Avenue,Xukou Town,Suzhou City,Jiangsu Province

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top