Årsagerne til, at du skal vide, hvorfor du skal stoppe med at bruge en isoporisk kop til at drikke din næste kop kaffe

Udgivelses dato:2020-11-05

En forøgelse af arbejdstrykket og populariteten af ​​'mad-på-farten' har øget behovet for at bruge engangsprodukter til emballage til mad, som f.eks. Styrofoam-madbeholdere, engangs-styrofoam-kaffekopper, engangsplader og skåle. Med bevidsthed om problemerne omkring global opvarmning og miljøforurening indser flere og flere virksomheder og enkeltpersoner deres ansvar især for bæredygtige løsninger - det være sig ved hjælp af miljøvenlige produkter, biologisk nedbrydelige og komposterbare materialer eller produkter, der ikke er sundhedsfarlige.

11.jpg


Ved du, at brug af isopor kan give dig problemer med skjoldbruskkirtlen, menstruations uregelmæssigheder og endda kræft!

Vi skal alle vide, at hvordan isopor kan bringe skadelige virkninger på dit helbred, er det sikkert at sætte styrofoam i mikrobølgeovnen? hvad smelter styrofoam?

Styrofoam-produkts indvirkning på sundheden

Styrofoam er et varemærke for materialet polystyren (PS). Det er betegnet med en # 6 eller PS i trekanten i bunden af ​​mademballage.

Styrofoam drikker udvaskning Styrofoam i de væsker, de indeholder. Styrofoambeholdere taber tilsyneladende i den tid, de er i brug. Migrationen af ​​styren fra en polystyrenkop indeholdende kolde eller varme drikke er blevet observeret at være så høj som 0,025% ved engangsbrug. Det kan virke som et ret lavt antal, indtil du arbejder på denne måde: Hvis du drikker vand, te eller kaffe fra polystyrenkopper fire gange om dagen i tre år, har du muligvis brugt cirka en Styrofoam-kop-værdi styren sammen med din drikkevarer.

111.jpg


Styrens indvirkning på dit helbred

Når styren kommer ind i din mad eller drikke ved at bruge styrofoambeholdere som styrofoam-kopper - og derefter ind i dig - hvad gør det? Undersøgelser tyder på, at styren efterligner østrogener i kroppen og derfor kan forstyrre normale hormonfunktioner og muligvis bidrage til skjoldbruskkirtelproblemer, menstruations uregelmæssigheder og andre hormonrelaterede problemer såvel som brystkræft og prostatacancer.

Østrogeniciteten af ​​styren menes at være sammenlignelig med den for Bisphenol A, en anden potent østrogen efterligner fra plastens verden. Lave niveauer af Bisphenol A har vist sig at reducere sædtal hos rotter.
Styren betragtes som et muligt humant kræftfremkaldende middel af Verdenssundhedsorganisationens Internationale Agentur for Kræftforskning. Bevis viser allerede, at styren forårsager kræft hos dyr.

På den anden side engangsbrug som f.eks   Green Olive Miljøvenligt service   er grøn, naturlig og sikker, den er lavet af naturlige plantefibre uden farlige ingredienser, den har følgende fordele sammenlignet med isopor eller plastprodukter:

1. Fuldt komposterbar uden yderligere omkostninger i forbindelse med håndtering af affald som plast, tager det 60-90 dage at nedbrydes fuldstændigt. Mens plast har brug for årtier og skader menneskers sundhed ved at forurene det underjordiske vand

Mikrobølgeovn - uden farlig gas eller stof frigivet under opvarmning

2. Den er lavet af ikke petroleumsmateriale, kan fornyes og kunne genvindes hurtigt

3. Mad fremstillet af   naturlig plante   fiber, sikker kontakt med fødevarer.

 

For mere information, kontakt os direkte på hjemmesiden til hjemmesiden. Eller besøg ved at klikke på: https://www.greenolivepak.com


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Green Olive Environmental Technology Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top