Killer cells kan beskytte mod COVID-19

Udgivelses dato:2020-11-05

T-cellereaktionen på COVID-19-infektionen forbliver aktiv så længe som seks måneder hos de fleste voksne, har den nye forskning fra Det Forenede Kongerige vist, hvilket giver håb om, at dette aspekt af immunitet over for den nye koronavirus kan overleve den mere forbigående reaktion fra antistoffer.

Forskere i Det Forenede Kongerige så på niveauer af T-celleaktivitet hos 100-personer, som var blevet testet positive for COVID-19 i marts og april.Forskerne opdagede denne centrale immunmekanisme seks måneder efter infektionen hos alle studiedeltagerne.Ingen af deltagerne var blevet indlagt, og nogle var asymptomatiske.

Med hensyn til immunresponsens lange levetid sammenlignes resultaterne positivt med adskillige separate undersøgelser, der tyder på, at COVID-19 antistoffer bliver hængende i nogle få uger eller måneder efter infektionen er ryddet.

To former for hvide blodlegemer kendt som T- celler og B- celler kontrollerer vigtige immunmekanismer i kroppen.B- celler producerer antistoffer, der aktiverer selve virusset, mens T- celler tjener navnet " Dræbende celler " ved at angribe inficerede celler.

Både T- celler og antistoffer kan bidrage til at forebygge forstærkning og er vigtige indikatorer for immunitet over for sygdom.

" Tidlige resultater viser, at T-cellereaktioner kan overleve den oprindelige antistofrespons, som kan have en betydelig indvirkning på COVID-19 vaccineudvikling og immunitetsforskning. " Shamez Ladhani, som er en konsulent epidemiolog i det offentlige sundhedsvæsen i England, og en forfatter til den nye undersøgelse.

Forskningen blev offentliggjort i denne uge på præprintperveren bioRxiv og udført af Public Health England, Manchester University NHS Foundation Trust, og Det Forenede Kongerige Coronavirus Immunologi Consortium, eller UK-CIC.

Paul Moss, der er leder af Det Forenede Kongerige-CIC ved University of Birmingham, sagde, at undersøgelsen er den første i verden, der viser, at robust celleimmunitet er tilbage i en længere periode efter infektion hos personer, der oplevede enten mild, moderat eller asymptomatisk COVID-19.

" Interessant nok fandt vi, at celleimmunitet er stærkere på nuværende tidspunkt hos dem, der havde symptomatisk infektion sammenlignet med asymptomatiske tilfælde, " Sagde Moss. " Vi har nu brug for mere forskning for at finde ud af, om symptomatiske personer er bedre beskyttet mod styrkelse i fremtiden. "

I september afslørede en større undersøgelse af 365,000 mennesker i England, at omkring en fjerdedel af dem, der havde antistoffer mod ny koronavirus i sommer, ikke længere var positive, " antyder antistoffer nedsætter i ugerne eller måneder efter, at en person er inficeret " Ifølge en udtalelse fra Det Forenede Kongeriges sundhedsministerium og socialvæsen.

Forskere bag denne antistofundersøgelse og andre giver den advarsel, at immunsystemet er komplekst, og nævner T-cellerespons som en potentiel mulighed for, at kroppen kan opnå en længere varig beskyttelse mod virusset.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top