Materiale til forsegling: korrekt monteringsmetode til forsegling af forsegling

Udgivelses dato:2020-09-23

Aftætningsmaterialets forsegling er en statisk forsegling til løsning af problemet med " løbende, emitterende, dryppende og utæt " ...Fordi der er mange former for statisk forsegling, ifølge disse statiske forseglingsformer, er der tilsvarende fladt forsegling, elliptisk forsegling, linseforsegling, konisk overfladepakning, flydende forsegling, O-ring og forskellige selvforseglingspakninger.

Den korrekte montering af forseglingen bør foretages under forudsætning af, at flangeforbindelsesstrukturen eller trådforbindelsesstrukturen, den statiske forseglingsoverflade og pakning uden tvivl inspiceres, og at andre ventildele er intakte.

Inden forseglingen installeres, skal forseglingsoverfladen, forseglingen, forseglingen, tråden og den roterende del af bolten og nødden være dækket af et lag grafitpulver eller et smøremiddel blandet med olie (eller vand), og forseglingen og grafiten skal holdes ren.

Den pakning, der er monteret på forseglingen, skal være i midten og være korrekt.Den må ikke spiddes eller udvides til ventilkammeret eller placeres på skulderen.Pakningens indvendige diameter skal være større end forseglingsoverfladens indre hul, og den udvendige diameter skal være lidt mindre end forseglingsoverfladens udvendige diameter for at sikre en ensartet kompression af forseglingen.

Det er kun tilladt at montere en pakning, og to eller flere stykker må ikke monteres mellem tætningsmfladerne for at fjerne den utilstrækkelige kløft mellem de to forseglingsflader.

Ved forseglingen af elliptisk forsegling skal de indre og ydre ringe af forseglingen komme i kontakt med hinanden, og de to ender af forseglingen må ikke komme i kontakt med bunden af forseglingen.

For installation af O-ring bør kompressionsbeløbet ud over ring og rille opfylde konstruktionskravene, være passende.Den generelle flatenteninggrad af metalhult O-ring er 10% 40%% og den kompressionsdeformationshastighed for gummi O-ring er 13% 20% for den statiske forsegling på den cylindriske overflade og 15% 25% for den statiske forseglingsflade.For højt internt tryk skal kompressionsdeformationen være højere i vakuum.Ud fra den forudsætning, at forseglingen skal sikres, kan den mindre kompressionsdeformationshastighed være, jo bedre og O-ringens levetid kan forlænges.

Før forseglingen er på den øverste del, skal ventilen være i den åbne position for at undgå at påvirke installationen og beskadige ventildelene.Dækket skal være på linje med positionen.Det er ikke tilladt at kontakte forseglingen ved at skubbe og trække for at undgå forskydning og ridse af forseglingen.Ved justering af dækkets position bør dækslet langsomt løftes op, og derefter forsigtigt sættes i justering.

Pakningen med boltforbindelse eller gevindskobling skal være anbragt i en vandret stilling (for skruekoblingsdækning må skrueskruenøgle ikke anvendes, hvis der er skruenøgle).Slagttråden skal strammes symmetrisk, skiftevis og jævnt, og boltene skal være fuldt spændt, uden at det er løst.

Før forseglingen presses, skal tryk, temperatur, middelegenskaber og materialeegenskaber for forsegling forstås klart for at bestemme den foreløbige belastning.Forhåndslasten bør reduceres så meget som muligt uden lækage under trykprøvningen (for stor forudladning vil let beskadige forseglingen og få forseglingen til at miste modstandsdygtighed).

Efter at forseglingen er blevet strammet, er det nødvendigt at sikre, at der er en forudgående opstramning mellem forbindelsesdelene, således at der er plads til en opstramning i tilfælde af utætheder på forseglingen.

Når bolten arbejder ved høj temperatur, vil bolten frembringe høj temperatur, stress afslapning og deformation stige, hvilket vil føre til udsivning af pakninger og kræver varm opstramning.Tværtimod vil bolten under lave temperaturer skrumpe og skal løsnes koldt.Varme stramninger betyder tryk, og kuldeløsning er tryklettelse.Der bør foretages en varm opstramning og en afdæmpning af kulden efter opretholdelse af arbejdstemperaturen for 24h.

zmkm-800_800 (4).jpg

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan fuming sealing material Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan fuming sealing material Co., Ltd

Jobtitel: manager

Afdeling: Marketing Department

Firma Telefon: +86 0769-85235661

E-mail: Kontakt os

Internet side: fuming.danb2b.com

Adresse: Nanzha No.4 Industrial Park, Humen Town, Dongguan City, Guangdong Province

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top