Pottemasse producent: fysiske egenskabskrav og analyse af omkostningseffektivitet af LED termisk ledende pottelim

Udgivelses dato:2020-09-23

Pottelimproducenter fortæller dig, at ledet termisk ledende pottelim har højt brydningsindeks og høj transmittans, kan beskytte LED-chip, øge LED-lysstrøm, lav viskositet, let at afskummere, velegnet til potting og støbning, så LED har bedre holdbarhed og pålidelighed .

Tis to-komponent potte silicagel med høj varmeledningsevne er en slags to-komponent, høj varmeledningsevne, hærdbar ved stuetemperatur, lang arbejdstid og brandsikker ydeevne. Det er især velegnet til påfyldning af kondensator og lille elektronisk udstyr. Deres fleksible og elastiske egenskaber gør det muligt for dem at dække meget ujævne overflader. Varmen overføres fra separationsindretningen eller hele printkortet til metalskallen eller diffusionspladen, hvilket kan forbedre effektiviteten og levetiden for varmeelektroniske komponenter. Vulkaniseret silikongummi kan opdeles i elastisk ledet varmeledende silicagel og silikongummi, den førstnævnte har lavere styrke, den sidstnævnte har højere styrke. Det har fremragende elektrisk og kemisk stabilitet, vandmodstand, ozonbestandighed, modstandsdygtighed over for vejrlig, hydrofob, fugtighedsbestandig, stødsikker og ikke-korruption. Deres vulkaniseringsmekanisme er baseret på tilsætningsreaktionen af ​​vinyl (eller propylen) på slutgruppen af ​​siliconegummi og hydrosilylgruppen af ​​tværbindingsmolekyler.

Definition af termisk ledende epoxypottelim: Det almindeligt sete elektroniske pottelim tilhører flydende kolloid, som ikke er tørt før hærdning, og vil være meget hårdt efter hærdning. Dens funktioner som vandtæt og fugtighedsbestandig, støvtæt, isolering, varmeledning, fortrolighed, korrosionsbestandighed, temperaturbestandighed og stødbestandighed reflekteres også efter hærdning. Termisk ledende pottelim er en slags to-komponent, høj varmeledningsevne, hærdning ved stuetemperatur, lang arbejdstid og brandsikker ydeevne. Det er især velegnet til påfyldning af kondensator og lille elektronisk udstyr.

22.png

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan fuming sealing material Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan fuming sealing material Co., Ltd

Jobtitel: manager

Afdeling: Marketing Department

Firma Telefon: +86 0769-85235661

E-mail: Kontakt os

Internet side: fuming.danb2b.com

Adresse: Nanzha No.4 Industrial Park, Humen Town, Dongguan City, Guangdong Province

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top