Flyt dig, Apple Watch: New Rival Smartwatch To Revaled in Days

Udgivelses dato:2020-07-27

Oppe Watch så blændende ud, da det blev annonceret i marts, 2020.Den var fuld af træk som sigtede på at matche, eller endda outdo, den førende konkurrent på markedet, Apple Watch.Du kan læse alt om den affyring.   Her. ...

Og har jeg nævnt, at den også lignede Apple8217s avancerede tidsmåler, samt de karakteristiske pariteter?Den største forskel visuelt er manglen på en Digital Crown, en af Apple Watchs herligheder.

Den tiltalende aflang med buede hjørner blev aldrig solgt, i hvert fald ikke uden for Kina.Den brugte sin egen ColorOS version af Android, også fundet på oppo 8217s smartphones, selv om dette tydeligvis var en s ærlig version af den.

Nu, som bemærket af   Engadget, Oppe er ved at give en meddelelse, nemlig om juli 31, hvor og hvor og hvor-351-;82171; det mente, at det ville annoncere, om- 35;101; den anden version af Oppe Watch vil blive solgt.

Men den første internationale version af the Oppe Watch er allerede blevet bekendtgjort af selskabet 8217s;   Tysk hjemmeside, så det kan være, at begivenheden i juli 31 er for yderligere territorier.

En video udsendt af Engadget viser en anordning, der ved første øjekast ligner den Oppe Watch, der ses tilbage i marts.

Bortset fra én ting.

Mini-filmen viser en Oppe Watch, der samler sig, som om det var magi, der løste sig selv i noget velkendt.Selv navnet, Oppe Watch, er det samme.Men den endelige ramme er ny: Brug OS af Google.

Med andre ord kunne den største ændring være styresystemet inden for the Oppe Watch, ikke længere ColorOS det havde før.Selv om de to ikke er uforenelige, og Mods Tyskland siger, at de bruger Google Wear OS og ColorOS Watch som operativsystem.Det bedste af begge verdener.

Hvad det betyder for funktioner og brugsfordele er svært at vide på nuværende tidspunkt.Vi ved fra Oppe 8217s tyske websted, at den 41mm-version er det, der s ælges der, og der er 8217s ingen omtale af den større, 46mm-model.Skærmen er 320 x 360 pixels, hvor Corning Gorilla Glass beskytter den.Beskrivet som en livsstilig og fitness partner på håndleddet, har den 8GB hukommelse, GPS, NFC, en integreret højtaler og en mikrofon.Ingen omtale af LTE-konnektivitet, men flere nævner at være en ledsager til en smartphone.

Prisen i Tyskland vil være 8364; 249, som er $290, så næsten samme pris som Apple Watch Serie 3, men en smule mindre end serie 5.

Den første model havde avanceret hardware, der var i stand til at læse ECG, som den nuværende Apple Watch Serie 5, selv om Apple 8217s ur koster mere.Der er ingen omtale af ECG på nuværende tidspunkt, selv om denne kategori er mest sandsynlig i forbindelse med clearancer i de enkelte områder, betyder den, at kapaciteten er blevet fjernet.

Der står, at GP kan bruges til at registrere udendørs løb, der er pulsmåling på håndleddet, s øvn og stress overvågning og mere.

Det8217s vandtæt til ti fødder (3-meter), s å snarere mindre end Apple Watch, men batteriet kan køre i op til 24 timer, eller 14-dage i energibesparende tilstand.Åh, og det kan hurtigt oplade fra flad til 46% på 20 minutter.

Selvom vi har en masse detaljer her, vil der blive afsløret flere om nogle få dage 8217; tid.Så ved vi, om det er en rigtig udfordrer til Apple Watch-tronen.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Shenzhen Jieyuanda Watch technology Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Shenzhen Jieyuanda Watch technology Co., Ltd.

Jobtitel: Business manager

Afdeling: Trade department

Firma Telefon: +86 0755-85269326

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 13537639865

Internet side: jieyuandawatch.danb2b.com

Adresse: 4th Floor, Block A, Jinxingpeng Industrial Park, Dashan Village, Dashan Community, Guanlan Street, SZ, China.

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top