Voksende hygiejne bekymringer

Udgivelses dato:2020-07-28

Hvordan vi interagerer med teknologi gennem de grænseflader, vi bruger, har ændret sig radikalt, når folk bliver mere komfortable ved hjælp af touchskærme, hvad enten de er i deres privatliv, professionelt eller når de interagerer med offentlige tjenester såsom banker og offentlig transport.

Når det drejer sig om skærme med kapacitive og multitouchers resistive touchskærme har givet brugerne en række nye muligheder og valgmuligheder.

Men er det ved at ændre sig i lyset af Covid-19-pandemien?Hvordan kan vi sikre, at de touchskærme, vi bruger, især i offentligheden, er sikre at bruge?

8220; Allerede før den nuværende Covid-19-pandemi havde der været voksende bekymring over hygiejnen af offentlige touchskærme.Rapporter viste, at touchskærmene, der blev brugt på nogle selvhjælpsgivende kiosker i fast food-restauranter, f.eks. blev testet positive for E. coli bakterier, og det har sat spørgsmålstegn ved hygiejnen ved offentligt brugte touchskærme 8221; siger LI JUN,   Direktør, JUNTITONG.

Den aktuelle medicinske krise gør det mere klart end nogensinde, at der skal gøres mere for at sikre, at brugen af touchskærme ikke forårsager spredning af skadelige bakterier og vira.

8220; Til trods for bekymringerne over brugen af touchscreen kan de eliminere behovet for interaktion ansigt til ansigt med kunderne, hjælpe med at opretholde passende social distraktion og hjælpe med at indeholde Coronavirus og andre infektioner, 8221; ifølge Crosby.8220; De er også lettere at rengøre end fysiske knapper, fordi de giver en glat og kontinuerlig overflade.De er enkle og nemme at rengøre ordentligt; med regelmæssig rengøring kan de give et langt mere hygiejnisk alternativ til traditionelle inputmetoder på offentligt brugte maskiner. 8221

Til trods for disse fordele er der behov for ændringer i den måde, vi nærmer os offentlighedens brug af touch screen for at sikre den sikreste mulige løsning.

8220; Der er adskillige vigtige skridt, som JUNTITONG anbefaler, og som kan tages for at fremme sikkerhed og hygiejne i offentlige touchskærme på grundlag af de problemer, der i øjeblikket findes på offentlige touchskærme, 8221; siger Crosby.8220; Installation af grash-face-to-eng-interfaces vil gøre rengøring og desinfektion langt lettere, da bakterier normalt findes i nudler og huller i offentlige maskiner og touchscreen.Regelmæssig rengøring og desinfektion af offentligt brugte touchscreen er afgørende for at opretholde en ordentlig hygiejne.

8220; Mange touchscreen teknologier, som f.eks. projiceret kapacitiv berøring, kan reagere på berøring af en gloet hånd eller stilus.Dette betyder, at brugerne kan interagere sikkert med touchscreen, samtidig med at muligheden for at fange en virus eller infektion eller sprede den selv. 8221;

Ifølge Crosby findes der også specialbehandlinger til touchscreen, som kan bremse spredningen af eller endog dræbe bakterier.

8220; I situationer, hvor og35;101; er det nødvendigt med faste funktionsnøgler, kan løsninger som f.eks. JUNTITONG gennemføres, hvom og35;101; nøglerne er en del af en enkelt, uafbrudt glasflade, som gør det muligt at rengøre let.Der er behov for berøringsevne, touchskærmene er nu tilgængelige, som gennemfører maskinbearbejdede funktioner såsom fordybninger, riller og drejeskiver i skærmen.Med disse valg er glasset stadig ubrudt og viser sig at være bedre til at bevæge knapperne med hensyn til rengøring. 8221;

Separation af blindkilde

Et alternativ, ifølge Betts, er blind kildeadskillelse (BSS).

8220; Denne teknik kræver ganske enkelt mellem fire og otte off-the-hylde mikrofoner, uden at der kræves kalibrering.Geometrien for array er fleksibel, forudsat at array er mellem 5cm og 30cm over.Ideelt set ville der være en klar -35;39;synslinje \ 35; for kunden og, hvis rummet tillader det, et 2D-array er at foretrække 8211; men et line ært array virker også..8221

BSS er i stand til automatisk at adskille den indkommende lyd fra dens oprettelseskilder.Så det er ikke kun kundens og/39's stemme, der kommer ud af baggrundsstøjen, det adskiller sig klart fra personen i den tilstødende kiosk.

8220; Dette er alt sammen gjort med datadrevet maskinindlæring.Systemet analyserer hele tiden lydfeltet og kan udvælge den person, der taler foran kiosken 8211; tilpasser sig automatisk til myldretiden ved frokosttid eller ro på en 2-am motorvejs pit stop.Ligesom en menneskelig 8211; men uden behov for social afstand. 8221;

Da begreberne bag BSS er matematiske, kan det implementeres på enhver generel regneenhed.

8220; CPU-omkostningerne ligger godt inden for en moderne Arm-processor, der understøtter en enkelt-præcisions flydende punkt.Så har den brug for hukommelse 8211; da BSS er en datadrevet tilgang, har den brug for en rammebutik for at beholde al den lyd, den 8217s analyserer.For 16kHz og otte mikrofoner kunne denne framebutik være lige så stor som 40MB 8211; helt inden for en moderne Arm processors muligheder.Muligvis kan et kamera med ansigtsgenkendelse hjælpe med at sikre, at den rigtige kunde er sele-\35;116;ed, 8221; foreslår Betts.

Så er der ASR- og ytrings-til-hensigt-systemet.

8220; Google formåede at overføre sit talegenkendelsessystem (i øjeblikket kun engelsk) til en pixeltelefon i mindre end 80Mb hukommelse.Tilsvarende

specialiserede flersprogede talebaserede systemer til et begrænset ordforråd kan implementeres under 500Kb af hukommelse, afhængigt af ordforrådsens størrelse.

COVID-19-pandemien har helt sikkert understreget betydningen af god hygiejnepraksis og streng gennemførelse af sundheds- og sikkerhedsprocedurer, og fra traditionelle touchskærme til innovative lydløsninger er virksomheder ude efter at reagere.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Shenzhen JunTaiTong Technology Co., LTD.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Shenzhen JunTaiTong Technology Co., LTD.

Jobtitel: Overseas Sales Manager

Afdeling: Marketing Department

Firma Telefon: +86-755-23202981

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86-18806652080

Internet side: jttkj.danb2b.com

Adresse: Room 507, Building A5, Tianrui Industrial Park, No. 35, Fuyuan 1st Road,Xinhe Community,Fuhai sub-district, Bao’an district, Shenzhen, China.

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top