Er headsetet aflyttet eller trådløst?

Udgivelses dato:2020-09-22

Siden Apple frigav første generation af fly trådløse headset, synkronisering af mobiltelefon stor annullering af hovedtelefonhul.For forbrugerne er det ikke godt at annullere hovedtelefonen.Da mange mennesker er vant til 3.5mm ørehul, har brugerne intet valg om at aflyse øretelefonen direkte.Ved 2019 har Apple endelig updated-35;101.d anden generation af fly, og der vil være flere og flere trådløse hovedtelefoner i fremtiden.Men for den gennemsnitlige forbruger, for dig, vil du virkelig have trådløse hovedtelefoner til at erstatte kablet?


I det lange løb er trådløse hovedtelefoner fremtiden, men nu er der ingen måde at erstatte trådløse hovedtelefoner på.Apple til trådløs liv er mere på jagt, så tidligt som fly begyndte trådløs strategi.F.eks. afbestil forskellige grænseflader i MAC-serien og efterlad kun én. F.eks. ønsker det aborterende fly trådløse opladningspanel at lade forbrugerne opleve trådløst liv bedre.Det er ikke urimeligt, at æble gør det.Selv om kablet har eksisteret i mange år, har det også mere eller mindre ulemper, og alle trådløse apparater kan bedre frigøre hænder.


Ud over æblerne har andre producenter også øget trådløst tempo.Ud over fly er der utallige trådløse hovedtelefoner på markedet.Traditionelle lydselskaber, herunder Sony, Goethe, AKG, af en kraft, Sennheiser og magisk lyd, har mere eller mindre introducerede trådløse hovedtelefoner, som vil blive fulgt op gradvist, selv om der ikke er nogen fremtid.For det andet er Android mobiltelefonfabrikanter også begyndt at frigive trådløse hovedtelefoner, herunder Xiaomi, Meizu, Huahwei, oppo osv. Men for så vidt angår erfaringerne med trådløse hovedtelefoner, kan produkterne på markedet stadig overgå æble.


Hovedtelefoner vælger trådet eller trådløst, se på fordele og ulemper


1.Fordele ved trådet headset:


Telefonerne lyder bedre.Sammenlignet med trådløs transmission kan wire spille en bedre rolle i lydkvaliteten.Selv om mange mener, at lydkvaliteten er metafysisk, hvis man har oplevet trådløse hovedtelefoner og trådløse hovedtelefoner, kan man stadig se forskellen - i det mindste har de kablede hovedtelefoner en bedre lydkvalitet!Selvfølgelig forbedres trådløse hovedtelefoner konstant med hensyn til protokol og Bluetooth, og det er ikke umuligt at overgå kablet i fremtiden.Det kan tage længere tid.


Forbindelsen til øretelefonen er mere stabil.Naturligvis har trådløse hovedtelefoner mange begrænsninger på grund af transmissionsprincippet.Såsom afstand, stabilitet, synkronisering osv.Der er ingen problemer med stabilitet og synkronisering med kablede hovedtelefoner, fordi et kabel kan løse alle problemer.Men hvis den trådløse headset overskrider en vis afstand, kan den måske ikke modtage Bluetooth-signalet; for det andet er stabiliteten ikke så god som den armerede, og den er sårbar over for anden interferens; hvis man ser videoen med det trådløse headset, kan man mærke synkroniseringen mellem lyden og billedet.Apropos det, hvis de trådløse hovedtelefoner bruges til kyllingeædespil, kan du kollapse.Kabinehovedtelefoner, der kræver opladning.39Afgift?Nej, for mikrofon, så længe telefonen har så meget elektricitet, kan du lytte til så længe du kan.Trådløse hovedtelefoner, selv med en opladningskasse, er der ingen måde at sammenligne med kabel.Hvad TUUB35;39 er mere, hvis det trådløse headset løber tør for strøm, er det U.35.39 et komplet affald.Den kan ikke t ændes, endsige anvendes.


2.Fordele ved trådløse headset:


Trådløse hovedtelefoner er mere bekvemme.Kabel headset er stabilt og sejt, men tråd er let at vinde.Det meste af tiden, når du tager en kablet headset ud af din lomme fra din skoletaske, tager det tid at glatte tråden- for kablede hovedtelefoner er helt sikkert det mest let knyttede produkt i verden.Trådløse hovedtelefoner har ikke dette problem til enhver tid, tage ud på et hvilket som helst tidspunkt, mere belejligt.


Trådløse headset har flere funktioner.Kabel hovedtelefoner, som oftest lytter til sange, andre næsten Nej. Men headset nu awesome headset, vække Siri og andre sprogassistenter (mere bekvemt vågne op), individuelle produkter og oversættelsesfunktioner, og selv i fremtiden kan få adgang til forskellige sensorer, få bedre hovedtelefoner, hænder frie, virkelig trådløse;I mange praktiske scenarier er trådløse hovedtelefoner mere magtfulde, såsom toiletter, hjemmearbejde, computerspil og lejlighedsvis madlavning.Med et Bluetooth headset kan du slippe dine hænder uden at blive forstyrret.


Trådløse hovedtelefoner er mere egnede til sport: Hvis du har prøvet at bruge mikrofon på under kørslen, ved du, at kablet er kedeligt, men trådløst har ikke dette problem og kan ledsage dig til at træne bedre.


For forbrugerne, hvordan vælge mellem trådløse headset og trådet headset?


Faktisk har trådløse hovedtelefoner og trådløse hovedtelefoner deres egne fordele, men fra brug af tid er trådløs relativt kort, kablet er blevet en vane for mennesker.Men selv om udviklingen af trådløse hovedtelefoner er relativt langsom, er forbrugernes accept stadig meget høj.F.eks. har Apple&U35;39's AirPods lige før klaget over problemet, men det bliver stadig flere mennesker.Efter udgivelsen af de nye fly i 2019 er der stort set ingen lyd for, at de trådløse hovedtelefoner ikke virker godt.Hvad UUB35;39 er mere, er Apple- og35;39;nye fly synes at være klar til at øge produktionskapaciteten.-i henhold til den seneste rapport i industrikæden, er fly af anden generation af PCB-leverandører begyndt at udvide produktionskapaciteten for at klare den fortsatte stigning i ordrerne.


Hvis du vil have bedre lydkvalitet og mere stabil forbindelse, er det dit valg.


Trådløse hovedtelefoner er bedre, hvis du foretrækker at bruge dem, når du træner og ligesom de forskellige sprogassistenter og mulige sensorer.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Shenzhen Konroy Technology Co. , Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Shenzhen Konroy Technology Co. , Ltd.

Firma Telefon: +86 15889674802

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 15889674802

Internet side: konroy.danb2b.com

Adresse: 408, 4th Floor, East Side, Building 3, SEG Science Park, Huaqiang North, Futian District, Shenzhen, Guangdong, China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top