Kender du de forhold, der kræver opmærksomhed i brugen og vedligeholdelsen af ​​forbrændingsanlægget?

Udgivelses dato:2020-09-22

马弗炉3.png

Forholdsregler ved brug af forbrændingsanlægget:  

Når forbrændingsovnen bruges første gang eller efter en lang periode med inaktivitet, skal den tørres i ovnen: åbn ovnlågen ved 20 ~ 200 ℃ i 2-3 timer, og luk døren ved 200 ~ 600 ℃ i 2-3 timer . Termostaten bør undgå vibrationer, og placeringen bør ikke være for tæt på den elektriske ovn for at forhindre overophedning og forhindre, at de elektroniske komponenter fungerer korrekt. Når du flytter termostaten, skal du indstille afbryderen til " af " . Inden brug skal du justere termostaten til den ønskede arbejdstemperatur, tænde startkoden for at aktivere forbrændingsanlægget. På dette tidspunkt har ammeteret en aflæsning, og temperaturen målt af temperaturkontrolmåleren stiger gradvist, hvilket indikerer, at forbrændingsanlægget og termostaten fungerer normalt.

Arbejdsmiljøet kræver, at den relative fugtighed ikke overstiger 85%, og omgivelsestemperaturen er 0-40 ℃. Der er ikke ledende støv, eksplosiv gas eller ætsende gas. Det er forbudt at hælde forskellige væsker og smeltede metaller direkte i ovnen og altid holde ovnen ren.

Ovnens temperatur må under brug ikke overstige den maksimale ovntemperatur og må heller ikke arbejde i lang tid ved den nominelle temperatur. Under eksperimentet har brugeren ikke lov til at forlade og være opmærksom på temperaturændringer på noget tidspunkt. Hvis der findes en unormal situation, skal strømmen straks afbrydes og repareres af professionelt vedligeholdelsespersonale. .Ved brug skal ovndøren lukkes let og åbnes for at forhindre beskadigelse af delene. Smeltedigestænger skal håndteres forsigtigt, når der tages prøver for at sikre sikkerheden og undgå skader på ovnen.

  Åbn ikke ovndøren, når temperaturen er over 600 grader. Åbn ovndøren, når temperaturen i ovnen er afkølet naturligt. Når eksperimentet er afsluttet, trækkes prøven fra opvarmning, og strømmen slukkes. Når prøven placeres i ovnen, skal ovndøren åbnes en smule. Efter at prøven er afkølet, skal prøven fastspændes forsigtigt for at forhindre forbrændinger. Den opvarmede digel skal overføres til en ekssikkator til afkøling og anbringes på et buffer ildfast materiale for at forhindre fugtoptagelse, eksplosion og revner og derefter vejes.

Når du håndterer muffelovnen, skal du være opmærksom på at undgå alvorlig resonans og placere den væk fra brandfarligt, eksplosivt og vand. Det er strengt forbudt at løfte ovnens dør for at undgå skader på ovnens dør.

马弗炉4.jpg

Følgende er forholdsregler for vedligeholdelse af forbrændingsovnen:

Kontroller regelmæssigt, om ledningerne til den elektriske ovn og styreenheden er i god stand, om indikatorens markør sidder fast eller stagnerer, når du bevæger dig, og brug et potentiometer til at kontrollere målerens træthed og balance på grund af magnetisk stål, demagnetisering, ledningsekspansion og granatsplitter Øget fejl forårsaget af ødelæggelse.

Træk ikke termoelementet pludseligt ud ved høj temperatur for at forhindre, at kappen sprænger.

Hold ovnkammeret rent, og fjern oxider i ovnen i tide



Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top