Injektionsmanipulator rejse fortolkning?

Udgivelses dato:2020-09-07

T afstanden, som manipulatoren går, er en velkendt rejseplan, og dens størrelse er relateret til delens størrelse, faldpositionen og maskinens form. For enkelheds skyld er denne afstand normalt defineret af tre akser, og i denne artikel vil vi drage fordel af X, Y og Z. Ikke alle manipulatorproducenter definerer rejser på denne måde. Nogle metoder til at definere akser er forskellige, mens andre bruger forskellige navngivningsvaner.

X-aksen, der almindeligvis kaldes et tegneslag, er i størrelse relateret til komponentens tykkelse, for eksempel for at manipulere en spand, for at udvide manipulatoren og trække spanden ud af formen skal du rejse nok.

Y-aksen, også kendt som det tværgående slag, afhænger af, om manipulatoren lægger delen ned på siden af ​​maskinen eller bagpå ved hjælp af den del af turen, bare for at springe over maskinen.

Y-aksen, også kendt som det tværgående slag, afhænger af, om manipulatoren lægger delen ned på siden af ​​maskinen eller bagpå ved hjælp af den del af turen, bare for at springe over maskinen.

Ovenstående er en introduktion til sprøjtestøbningsmanipulatoren tre ruter, generelt er den nemmeste måde at bestemme den ønskede rejseplan på at tegne en layoutplan. Layoutet identificerer ikke kun hver tur, men identificerer også vigtige forhold på planplanen, såsom hjælpemateriel, støttesøjler og hulrum.

Dongguan City Rainbow Automation Technology Co., LTD. Er beliggende i Dongcheng District, Dongguan City Granatæble Park i nærheden, specialitet er engageret i produktion af sprøjtestøbemaskine dedikeret mekanisk arm og det omkringliggende automatiseringsudstyr, er en samling af produktdesign og udvikling, fremstilling, salg og service til en integreret helhed virksomhed: i plastindustrien har en masse automatiseringsplanlægning og faktisk kampoplevelse.

Produkter anvendes i vid udstrækning i hjemmelektronikindustrien, computer- og omgivende industrier, optoelektronikindustri, kosmetikindustri, elektronisk kommunikationsindustri, bilindustri, legetøjsindustri, daglige fornødenhedsindustri, medicinsk forsyningsindustri osv. Baseret på den løbende forbedring og udvikling af injektion støbningsteknologi i fremtiden, automatisering er en uundgåelig tendens, Rabo-firmaet vedtager interaktiv deling direkte salgsmodel, konstant promoverer nye produkter, nye teknologier, så du kan spørge og købe tilfredsstillende og anvendelige produkter uden at gå ud for at spare dine indkøbsomkostninger, reducere dine driftsomkostninger.

Ribo selskab til " professionel, integritet, taknemmelighed " Forretningsfilosofi til bedre servicekunder, Ribo-firmaet vil fortsat fokusere på at imødekomme kundernes behov, for plastindustrien at levere høj kvalitet, høj effektivitet, fremragende præstationsautomatiseringsprodukter, forbedre produktionseffektiviteten og kvaliteten i industrien, levere perfekte produkter og tankevækkende service.

kontakt

Kontakt: Mr. Liu

Telefon: 86 0769 81179626

Mobiltelefon: 13794982536

Sand transmission: 86 0769 23100573

Adresse: Nr. 2, Shaling Gongye West Road, Xiakou Village, Dongcheng District, Dongguan, Guangdong, Kina

Websted: http://www.ruiborobot.com/

https://ruiborobot.1688.com                                                                                                       http://www.robotdg.com/


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd

Jobtitel: general manager

Afdeling: Marketing

Firma Telefon: +86 0769-81179626

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 13794982536

Internet side: runpard.danb2b.com

Adresse: 2 shaling industrial West Road, Xiakou village, Dongcheng Street, Dongguan City

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top