Hvad er parametrene, der skal overvejes, når du vælger injektionsmanipulator?

Udgivelses dato:2020-10-12

Med den kontinuerlige popularisering og uddybning af den automatiske processtrøm er anvendelsen af sprøjtemanipulator i Kina og 35;39;industriområdet er mere og mere omfattende og gradvist fordybet. Og vælg maskinudstyret er det vigtigste er at forstå, hvordan de grundlæggende parametre for udstyret og beslægtede ting fungerer, så forbrugerne, når sprøjtestøbemaskinen manipulerer efter valg og køb, skal også nøje overveje parametrene for produktet og det tilhørende indhold, regnbuen under lille make-up-dybdeprofilering for alle ved valg af sprøjtemanipulator skal overvejes, hvilke parametre problemet er.

1.Overvej afviklingsværdien

I funktionen af sprøjtemanipulator er præcision ofte let forvekslet med opløsning og repeterbarhed i stilling. Opløsningen af sprøjtemanipulatoren bestemmes af systemets konstruktionsparametre og påvirkes af præstationen i positionsvisningsenheden for feedback. Samtidig er resolutionen opdelt i programmeringsresolution og kontrolresolution, når beslutningen om sprøjtemanipulatorprogrammering og kontrolresolution, der svarer til systemet, skal nå frem til en højere resolution.

2.Overvej nøjagtighed og fejl

Den endelige præcision af robotarmen afhænger hovedsagelig af den mekaniske fejl, styrealgoritme og systemopløsning. Den mekaniske fejl ved sprøjtemanipulator skyldes hovedsageligt transmissionsfejl, fælles clearance og fleksibilitet i forbindelse mekanismen. Transmissionsfejl er forårsaget af tandfejl, begfejl osv. Den fælles clearance skyldes bæreclearance og den harmoniske gearclearance i leddene. Forbindelsens fleksibilitet ændrer sig med ændringen af indstiksmanipulatorens position og belastning.

3.Overvej rækkevidden af positionens gentagelsesnøjagtighed

Repeterbarhed ved placering er en statistik om nøjagtighed. Enhver værdifuld sprøjtestøbe manipulator, selv i samme miljø og under samme kommando, kan positionen for hver handling ikke være helt konsistent, der vil være en vis fejl, men populære sprøjtestøbemanipulatorer kan få fejlen kontrolleret inden for et bestemt interval.

Ovenstående er at vælge den sprøjtestøbte manipulator, der skal tage hensyn til nogle få parametre, og testen af sprøjtestøbning manipulatorens gentagelsesnøjagtighed, forskellig hastighed, forskellige retninger, jo flere gange gentagne prøver er, jo mere nøjagtig er vurderingen af positionens gentagelsesnøjagtighed. Fordi positionens gentagelsesnøjagtighed ikke påvirkes af belastningen. Derfor anvendes nøjagtigheden af positionen som regel som en vigtig indikator for manipulatorens niveau i undervisningsformerne.Forbrugerne bør derfor være mere opmærksomme på nøjagtigheden af positionen, når de køber sprøjtemanipulatoren.

http://www.robotdg.com/

\\\35;ved at være i gang med at forme \\\\\\\\35;ved at være i en emballage\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\3535353535;robotter;robotrobotter;robotter, robotter, robotter\\\\35;tyndvægget 35; maskiner35;35;automatisering35;maskine35;robot arm35;ionionstøbningsmanipulator\35 industrirobot\3535;Ac Injektionsstøberobot 35;Plastic Machinery



Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd

Jobtitel: general manager

Afdeling: Marketing

Firma Telefon: +86 0769-81179626

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 13794982536

Internet side: runpard.danb2b.com

Adresse: 2 shaling industrial West Road, Xiakou village, Dongcheng Street, Dongguan City

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top