Indiens narkotikatilsynsførende godkender 2 COVID-19 vacciner

Udgivelses dato:2021-01-04

NEW DELHI - The Drugs Controller General of India (DCGI) gav på søndag sin godkendelse til to vacciner til akut brug.


Stillende over for medierne sagde DCGI Dr. V.G. Somani, at der blev givet tilladelse til " begrænset anvendelse i nødsituationer. "


Han sagde, at Komitéen for Gensidig Ekspertgruppe (SEC) fra Central Drugs Standard Control Organisation (CDSCO) holdt møde om Jan 1 og Jan 2 og fremsatte henstillinger vedrørende forslag om begrænset nødgodkendelse af COVID-19 virus vaccine fra " Serum Institute of India (SII) " og " Bharat Biotech " såvel som fase 3- klinisk undersøgelse af " Cadila Healthcare Limited. "


SII, der ligger i den sydvestlige by Pune, fremlagde en rekombinant Chimpaenze Adenovirs vektorvaccine (Covisbrid), der omfattede SARS-CoV-2 (S) glycoprotein med teknologioverførsel fra AstraZeneca/Oxford Universitet, sagde en DCGI-erklæring.


" Komitéen for Emne Expert (SEC) har gennemgået data om vaccinens sikkerhed og immunogenicitet og anbefalet tilladelse til begrænset brug i nødsituationer af almen interesse som en rigelig forholdsregel i kliniske forsøg for at have flere muligheder for vaccination, især i tilfælde af infektion med mutantstammer.Det kliniske forsøg, som virksomheden fortsætter i landet, vil fortsætte. " Han fortalte medierne det.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top