Indtryk fra vores deltagelse på South China Printing Exhibition 2024,3.4-3.6

Udgivelses dato:2024-03-14

dear -læsere,

we glæder sig over at dele med dig voresnylige deltagelse i den sydkinesiske udskrivningsudstilling, der blev afholdt i Guangzhou fra 4. marts til 6. marts, 2024. Denne udstilling tjente som en fremragende platform for os at vise vores seneste innovationer i Emballageindustrien.

during begivenheden præsenterede vi to forskellige produktionslinjer, der fik betydelig opmærksomhed fra deltagere. Den første produktionslinje indeholdt en semi-automatisk opsætning, der omfatter DG-40 manual hjørnepastemaskine, DG-600B multifunktionel maskine med billedpositioneringsmodul og DG-500D Servo CAM automatisk støbemaskine. Denne alsidige linje er i stand til at fremstille forskellige emballageelementer såsom kasseskaller, foringer og kasser i forskellige størrelser. Mens vi valgte at vise den manuelle hjørnepastemaskine på vores stand på grund af pladsbegrænsninger, er det essentielt at bemærke, at det problemfrit kan integreres med fuldautomatiske hjørnepastemaskiner, hvilket tilbyder en omfattende løsning til multifunktionel papirboksproduktion.&#den anden produktionslinje viste vores opgraderede DG

567abb single

Station Intelligent fuldautomatisk kassemaskine. Denne høje produktionslinje kan producere op til 32 små-sized kasser pr. Minut, hvilket demonstrerer enestående effektivitet og produktivitet.--our Booth tiltrækkede et forskelligt publikum af internationale besøgende, herunder repræsentanter fra Rusland, Thailand, Indien, Sydafrika og Mere med kinesiske besøgende, der omfatter flertallet. Vi var begejstrede for den positive modtagelse og stor interesse, som deltagere vist i både vores maskiner og emballageløsninger.-

overall, vores deltagelse i den sydkinesiske udskrivningsudstilling var en rungende succes og bekræftede vores engagement i innovation og ekspertise i emballagebranchen .

Thank for din fortsatte support og interesse for vores produkter.

best hilsen,

dongguan degao Machinery Technology Co., Ltd

guangzhou exhibition21.jpg

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • dongguan degao machinery technology co.,ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
dongguan degao machinery technology co.,ltd

Jobtitel: Sales Manager

Afdeling: Sales

Firma Telefon: +86-135-8077-6960

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86-189-2827-5267

Internet side: degaomachinery.danb2b.com

Adresse: First Floor, Building 4, Baediai Industrial Park, Changping Village, Daojiao Town, Dongguan City, Guangdong Province, China.

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top