Elong udendørs produktbegrænset erklæring udsætter falske websteder og beskytter forbrugerrettigheder

Udgivelses dato:2024-03-15

dear kunder:

since it's etablering i 2005,elong udendørs produkt limitedhas været continuously engageret til at skabe et højt quality bueskydningsudstyr, der er tillid til og understøttes af flertallet af bueskydningsentusiaster. Vores-elong udendørsandnika bueskydningsmærker har fået bred anerkendelse blandt brugerne, og brandets indflydelse udvides på grund af deres fremragende produktkvalitet. Vi vil gerne udtrykke vores oprigtige tak for din lange term kærlighed, og vi vil fortsætte med at arbejde hårdt for at udvikle mere høje-quality bueskydningsudstyrsprodukter! , har vi fornylig opdaget, at et falskt websted, der efterligner vores officielle websted, har vist sig på markedet, hvilket gør os dybt bekymrede, da vores kunders interesser og sikkerhed er den vigtigste ting for os. Vi har derfor besluttet at afgive denne erklæring for at afklare fakta og give dig vejledning om, hvordan du fortæller forskellen.-

 

WhWhy udsender vi denne erklæring? Årsagen til denne meddelelse er, at vi fornylig har modtaget feedback fra en kunde i Tyskland, at han ikke var i stand til at modtage de bestilte og ikke var i stand til at kontakte at kontakte at kontakte at kontakte at kontakte at kontakte at kontakte at kontakte at kontakte at kontakte at kontakte at kontakte at kontakte at kontakte at kontakte at kontakte og kontakte at kontakte at kontakte at kontakte, at være, at vi fornylig er, at vi fornylig er en falsk hjemmeside Webstedet39; s kundeservice.

 

""&#upon Yderligere undersøgelse fandt vi, at kunden faktisk havde afgivet ordren På et falskt websted, der havde stjålet Nika Archery -mærkenavnet. Det falske websted kopierernæsten fuldstændigt indholdet af Elong Outdoor

39; s Nikabow.com -webstedet, inklusive men ikke begrænset til webstedets skabelon, brandlogo, marketingbillede, arkitektonisk layout, produktbilleder og beskrivelse og links til Elong Outdoor 39; s officielle konti på sociale medier (Facebook, Twitter, Pinterest, Tumblr, Instagram osv.), Og har endda en ordrelink, kontaktformular og e -mail -adresse osv. Det falske websted ernæsten identisk med Nikabow. com websted, hvilket gør det ekstremt vanskeligt for forbrugerne at bestemme dets ægthed.

&#&#

 we vil gerne minde forbrugerne om at genkende webstedet omnikabow.jpgelong udendørs produkt l

imited.


webstedets adresse på det officielle websted er som følger

:

Customers-with-our-official-email-records.jpgTransaction receipt.jpg display officielt websted

http:

elongoutdoor.comdisplay officielt websted/:/

http:

elong\\ smal/.com/official websted kan placere ordre direkte:https:

nikabow.comHighfashion/fake/

website url er som følger:

-highfashione 

Commerce websted: https:

nikabow.de (-fake)-//before, der afgiver en ordre, skal du identificere den rigtigeurl for at undgå unødvendigt økonomisk tab.a brand, der drives af en virksomhed, går fra at være ukendt til at være kendt for et stort antal af Brugere. Dette kræver en masse indsats. Men det er meget let at ødelægge et brand. Især de høje imiterede falske websteder og forfalskede produkter. Vi erklærer hermed højtideligt, at vi har truffet juridiske forholdsregler for at beskytte vores legitime rettigheder og interesser og har rapporteret denne sag til politiet. På samme tid opfordrer vi også på den anden side til at stoppe tyveri af Nika Archery -varemærket og svigagtig opførsel.

 we opfordrer alle brugere til at være forsigtige med Identificer det officielle websted for

elongoutdoor

and pas på at blive svindlet. Send en e -mail til følgende adresse :

  

 

Thank dig igen for din opmærksomhed og støtte. Vi lover at fortsætte med at give dig fremragende service og arbejde sammen for at skabe en bedre fremtid.

elong outdoor email.png

yours oprigtigt


elong udendørs produktbegrænset

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Elong Outdoor Product Limited
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Elong Outdoor Product Limited

Jobtitel: Sales Manager

Afdeling: Sales Department

Firma Telefon: +86 0752 6920238

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 15918632152

Internet side: elongarrow.danb2b.com

Adresse: Jiaoxia Section,Yongshi Avenue,Shiwan Town,Boluo County,Huizhou,Guangdong,China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top