Hvordan øges lysstyrken for sprøjtestøbte produkter fra processen og formen?

Udgivelses dato:2020-08-20
  1. Injektionsform


1. Hvis formhulrummet er dårligt behandlet, såsom ar, mikrohuller, slid, ruhed osv., Reflekterer det uundgåeligt plastdelene og får plastdelene dårligt skinnende. Til dette skal formen behandles omhyggeligt for at gøre hulrumets overflade mere Lille ruhed, forkromning kan om nødvendigt poleres.


2. Hvis der er oliepletter, vandfarver på overfladen af ​​hulrummet eller for meget frigørelsesmiddel, vil overfladen af ​​plastdelene være mørk og kedelig. Til dette skal olieflekker og vandpletter fjernes i tide, og frigørelsesmidlet skal bruges i en begrænset mængde.


3. Hvis plastdelens nedformningsvinkel er for lille, vil det være vanskeligt at nedforme, eller den kraft, der påføres under udformning, er for stor, så overfladen af ​​plastdelen har den bedste glans. Til dette bør afformningsvinklen øges.


4. Hvis udstødningen i formen er dårlig, forbliver der for meget gas i formen, hvilket også vil forårsage dårlig glans. Kontroller og korrigér formudstødningssystemet for dette.


5. Hvis portens eller løberens tværsnitsareal er for lille eller pludselig ændres, vil forskydningskraften være for stor, når smelten flyder i den, og den vil flyde i turbulent dynamik, hvilket resulterer i dårlig glans. Til dette skal porten og løberen udvides passende tværsnitsareal.


To, sprøjtestøbningsproces


1. Hvis injektionshastigheden er for lav, er overfladen på plastdelen ikke tæt, og glansen er dårlig. Til dette kan injektionshastigheden øges passende.


2. For tykvæggede plastdele, hvis køling er utilstrækkelig, vil overfladen være behåret og glansen mørk. Til dette bør kølesystemet forbedres.


3. Hvis holdetrykket er utilstrækkeligt, og holdetiden er for kort, er tætheden af ​​plastdelene utilstrækkelig, og glansen er dårlig. Til dette bør holdetrykket og holdetiden øges.


5. Hvis smeltetemperaturen er for lav, vil fluiditeten være dårlig, og det er let at forårsage dårlig glans. Til dette bør smeltetemperaturen hæves passende.


6. For plastdele fremstillet af krystallinsk harpiks, såsom PE, PP, POM, etc., vil ujævn afkøling forårsage dårlig glans. Til dette bør kølesystemet forbedres for at gøre det jævnt afkølet.


7. Hvis injektionshastigheden er for høj, og portens tværsnitsareal er for lille, vil hældeproduktet være mørkt og dårligt i glans. Til dette kan injektionshastigheden reduceres passende, og portens tværsnitsareal kan øges.

2.jpg

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Suzhou Leyang Technology Co.,Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Suzhou Leyang Technology Co.,Ltd.

Jobtitel: Sals Manager

Afdeling: International Market

Firma Telefon: +86 0512-66385718-8016

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 13926068023

Internet side: leyangmold.danb2b.com

Adresse: No.5368,Wuzhong Avenue,Xukou Town,Suzhou City,Jiangsu Province

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top