Hvordan vælger man et dryppvandingssystem, der passer til dig?

Udgivelses dato:2020-08-20

I dag er dryppevandringssystem ikke et nyt udtryk, det har været kendt af mennesker over hele verden, og flere og flere mennesker vælger at bruge drypvandingssystem. Fordi drypvandingssystemet ikke kun sparer en masse ressourcer, men også gør vores landbrugsudvikling bedre og bedre.


Men der er så mange drypvandingsprodukter på markedet, hvordan skal man vælge?

Måske forstår 70% af folk ikke. hvad skal vi så gøre? Find professionelle mennesker til at gøre professionelle ting. FSY Water Saving Technology Co., Ltd. har 15 års erfaring inden for design, planlægning og installation af drypvandingssystem. Det kan give dig perfekte løsninger og være en omsorgsfuld butler omkring dig. Nedenfor introducerer vi et par drypvandingsprodukter til dig, så du kan træffe en rigtig vurdering, når du køber.

Almindelige drypvandingsbånd på markedet, indbygget dripper PE-rør, intet dripper PE-rør, hvad er forskellen mellem disse tre produkter?


Drypp irrigation tape


Drup-irrigation tape er vores mest almindeligt anvendte dryp irrigation produkt, som normalt er opdelt i to typer, almindeligt dryp-irrigation tape og trykkompensation dryp irrigation tape.

Almindelige vandingsremme til dryp har lave priser og har en levetid på 1-2 år. De er normalt egnede til kortvarig plantning af grøntsager, blomster og andre drivhuse og markoperationer.

Trykkompenserede drypvandsbælter er lidt dyrere og har en levetid på 1-2 år. De er udstyret med silicagelplader. De er velegnede til kortvarig plantning af afgrøder på ujævn grund, såsom bjerge og bakker. Det kan sikre, at hver dripper udledes jævnt under forskellige tryk.


In-line dripper PE-rør


PE-røret med inline drypper er velegnet til afgrøder med pæn og ordnet afstand og lang vækstcyklus, såsom haver, kinesiske urtemediciner, landskabshave osv. Levetiden er ca. 5 år.


Intet dripper PE-rør


Det skal bruges sammen med en pipetter eller en mikrosprinkler. Generelt er det velegnet til afgrøder, der ikke har nogen åbenlys række af planteafstand og rækkeafstand og har en lang vækstcyklus. Dråberens placering kan planlægges i henhold til træernes placering, hvilket er praktisk, let at rengøre og ikke let at blive blokeret. Almindeligt anvendt i frugtplantager, kinesiske urtemediciner, landskabshave osv. Levetiden er ca. 5 år.


Jeg håber, at dagens indhold kan hjælpe dig. Hvis du har brug for hjælp, så kontakt os. FSY Water Saving Technology Co., Ltd. er din mest intime dryp-irrigation steward.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Shandong FSY Water Saving Technology Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top