Hvordan man vælger fjedermateriale

Udgivelses dato:2022-08-25

Fjeder anvendelse er bred, fjederbrug er meget bred, kan bruges til at lagre energi, vibrationsreduktion, kraftmåling osv I mekaniske og elektriske produkter er der forskellige typer af specielle-formede fjedre. For at sikre, at fjederen kan fungere pålideligt, skal dets materiale møde med høj styrke og udbytte. Derfor er valget af fjederforarbejdningsmaterialer meget vigtigt.



Første del: Fælles materialer

1. Musicwire

Pianowire, kulstofstål. Fremragende viklingsevne, korrosionsbestandighed, høj trækstyrke, fremragende formbarhed og duktilitet, fremragende kvalitet og stabilitet.


2. 65Mn kulstofståltråd

Sammenlignet med kulstoffjederstål har 65Mn fordelene ved god hærdbarhed og høj styrke; Ulempen er let at knække og varm sprød efter slukning. Men fordi prisen er billig, så maskinen bruges ofte til at fremstille en række små tværsnit flad fjeder, spolefjeder, urværk fjeder osv., kan også lave ventilfjedre, fjederringe, støddæmpere og koblingsrør, bremsefjedre osv.


3. Nickelage højt kulstofståltråd

Høj korrosionsbestandighed, høj lodningsydelse, forbedret hårdhed, god kemisk stabilitet, god elektrisk ledningsevne.


4. Tråd af kulstofstål

Jo højere kulstofindholdet i stål, jo højere hårdhed, styrke og slidstyrke efter varmebehandling. Kulstofstål har høj styrke og lav duktilitet.


5. 304 tråd af rustfrit stål

304 Ydelse er bedre end 430, billigere end 316, udbredt i livet. Blyfri 304 overflade og korrosionsbestandighed er god, behøver ikke at gå gennem plating og anden overfladebehandling. Varmebestandighed, lav temperaturstyrke og mekaniske egenskaber. Velegnet til luft og damp, let at svejse. (316 egnet til CI ved havet-chloridion)



Anden del: Klassificeres efter lille, mellemstor og stor

Valget af fjedermateriale bør baseres på fjederbelastningens art, spændingstilstand, spændingsstørrelse, arbejdstemperatur, miljømedier, levetid, kravene til ledende og magnetisk ledningsevne, procesydeevne, materialekilde og prisfaktorer, der skal bestemmes.


Ved fastlæggelsen af materialeafsnittets form og størrelse bør der prioriteres udvælgelsen af seriestørrelsen foreskrevet i kinesiske standarder og ministerielle standarder og udvælgelsen af ikke--standardseriespecifikationer for materialer bør undgås.


Medium og lille fjeder, spiral strækfjeder, bør prioritere behandlingen af ståltråd, blybad og anden varm koldttrukket ståltråd og olie slukning hærdet ståltråd, med høj styrke og god overfladekvalitet, træthedsydelse er højere end almindelig slukning hærdet ståltråd, enkel forarbejdning, god teknologi, stabil kvalitet.


Kulfjederståltråd og klaver ståltråd efter koldtrækning producerer stor restspænding, forarbejdningsfjeder, der er en stor restspænding, efter hærdning størrelsesændring er det svært at styre størrelsen. Olieskyldning hærdet ståltråd er i ståltråden trækkes til den specificerede størrelse efter modulationsbehandling, grundlæggende ingen restspænding eksisterer, danner fjeder efter lavtemperaturhærdning, størrelsesændring er meget lille, stabiliteten er bedre end koldttrækning forstærket ståltråd.


Store og mellemstore-størrelse fjeder, for belastningsgraden og høj belastning skal vælges koldttrukket materiale eller koldttrukket efter slibning stål. Til fjedre med lav belastning og belastning kan varmvalset stål vælges.



Hovedtips: 


1. fjedermaterialevalg, bør vi være opmærksomme på stålets hærdbarhed. Om sektionen af fjedermaterialet er slukket og graden af slukning er meget vigtig for fjederens masse.

 A) med fjederen selv som leder af elektrisk fjeder eller fjedermaterialevalg i et vådt arbejdsmiljø, bør vi være opmærksomme på stålets hærdbarhed. Om sektionen af fjedermaterialet er slukket og graden af slukning er meget vigtig for fjederens masse. B) med kilden selv som leder af elektrisk kilde eller i fugtigheden af variable forhold, såsom vand (herunder havvand), damp arbejdskilde miljø, vælger generelt kobber og guld materialer. 2. Fjeder arbejder i syrekontakt og andre ætsende medier, vælger generelt korrosionsbestandige materialer såsom rustfrit syre resistent stål eller nikkellegering. For fjederen, der anvendes under generelle miljømedium, vælges almindeligt fjederstål. Efter at være lavet ind i foråret, anti

 

 rustbelægning eller galvanisering (zinkbelægning, cadmiumpelægning, kobberpelægning) udføres på overfladen for at forhindre korrosion. 3. Fjederen, der anvendes i vejeinstrumenter og instrumenter, for at opfylde sin nøjagtighed påvirkes ikke af temperaturændringer, normalt vælge det elastiske modul og ekspansionskoefficienten for lille ændring af konstant elastisk legering. ②


②-②-②



Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Xinbo Hardware Products Co. LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top