FORDELE VEDRØRENDE TEKNOLOGI FOR OVERFØJERNE

Udgivelses dato:2022-08-25

Selvom overfladeponteringsteknologi blev opfundet i 1960'erne, tog dens popularitet først fart i slutningen af 1990'erne. I dag dominerer SMT verden af høj kvalitet-Automatisering fabrikation, og bruges i alt fra mobiltelefoner til raketskibe.

Hvad er overfladebjergeteknologi?

Surface mount teknologi er en metode til anvendelse af komponenter på trykte kredsløbskort. Plader er fremstillet med loddplader – områder, der skitserer hvore komponenter skal fastgøres til en tavle. Loddpasta, der i det væsentlige fungerer som lim, der smelter komponenter til et board, påføres pladerne med en stencil. Vælg-og-placere maskinerne derefter automatisk komponenterne på tavlen i henhold til specifikationerne. Pladen transporteres derefter ind i en reflow lodeovn, hvor komponenten og pladen smeltes sammen.

Surface mount teknologi er et alternativ til den ældre gennem-hulteknik til elektroniksamling. Det bestod af at bore et hul gennem brættet, og bruge lodning til at fylde hullet og fastgøre komponenter til brættet. Dette skaber en stærkere binding end SMT metoder, men er tungere, dyrere at producere og optager mere overfladeareal.

Mens gennem-hulmontering kan være en ting af fortiden, gennem huller bruges stadig i dag til at overføre signaler fra et lag af et bord til et andet, nu omtalt som belagt-gennem huller. Men med skubbet mod miniaturisering er disse huller nu gjort betydeligt mindre, og er kendt som mikroviaer.

Hvad er fordelene ved overfladebjergeteknologi?

Den bedste printkort fremstilling anerkender, at fast ejendom er begrænset på et PCB. Hver millimeter betyder noget, og selv en slids spildplads kan gøre et projekt mindre effektivt og dyrere. Surface mount teknologi optager mindre plads og er lettere end gennem-hulmontering, hvilket gør det til en yderst ønskelig form for komponentanvendelse.

Ydelserne ophører ikke her. SMT metoder egner sig meget bedre til hurtig fremstilling og montering, hvilket betyder, at omkostningerne ved produktion af plader er lavere og udføres med meget hurtigere hastigheder end alternative anvendelsesmetoder. Den nødvendige boring til gennemførelse-hulmontering gjorde montering dyrere og havde potentiale til at skabe snavs, der kunne forårsage problemer med signaler. Derudover kan SMT metoder prale af lavere induktion og modstand.

Med så mange fordele ved at bruge overflade mount teknologi, hvorfor ville du så ikke bruge den? Som det viser sig, i flere tilfælde fungerer alternativer bedre.

NÅR DU IKKE SKAL ANVENDE TEKNOLOGI TIL OVERFØJELSESBEDRINGER

Surface mount teknologi fungerer bedst i indstillinger, hvore Trykte kredsløbsplader skal produceres hurtigt og konsekvent. Som følge heraf egner manuel fremstilling sig ikke godt til denne form for PCB fremstilling. For mange producenter er dette irrelevant, da fremstilling af hurtige sving er mere omkostningseffektiv og billigere end manuel konstruktion.

Der er dog et tilfælde for manuel montering: prototype. I løbet af denne fase arbejder PCB designere på at fastslå, hvad der vil være masse-Vi producerer og fortsætter med at pynte med forskellige aspekter af designet.

Fordi SMT-metoder smelter komponenter til kortet, gør det det sværere at udskifte mislykkede komponenter. Til brædder, der kan kræve lang tid-Dette kan gøre SMT uønsket. Høj-Varmeapplikationer kan undertiden løsne komponentens fastgørelse med et printkort. Endelig kræver mekanisk belastning mere af SMT end andre metoder.

Alligevel, på trods af disse tilbageslag, fordelene ved overflade mount teknologi sammenlignet med tilbageslag gør det til den mest anvendte metode til komponentanvendelse i dag. Overvej en smartphone. Selvom det er dyrt, er forbrugerne mere tilbøjelige til at købe en ny telefon i stedet for at gå til en butik for at reparere den. Efterhånden som printkort vokser billigere med hvert år, er det blevet lettere for mange at genplaceree snarere end at reparere.

UDnyttelse af overfladebjergeteknologien

Fremstilling og fremstilling af printkort er blevet billigere og mere lukrativ takket være producenter, der hurtigt kan producere og distribuere PCB'er. Takket være disse, er vi i stand til at arbejde hjemmefra og få adgang til oplysninger fra hvor som helste i verden.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Shenzhen Xindahui Electronics Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Shenzhen Xindahui Electronics Co., Ltd

Firma Telefon: +8613923748765

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 13923748765

Internet side: pcbfactory.danb2b.com

Adresse: Building M, Shajingheyi West Chuangye Industrial Park, Baoan District, Shenzhen City, Guangdong Province

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top