Hvordan man vælger et viskometer?

Udgivelses dato:2023-04-27

capacitance -ændring er viskositeten af ​​den testede prøve, som vises af instrumentet.

rotary viskometer har fordelene ved praktisk brug, stabil ydeevne og enkel vedligeholdelse. Det er velegnet til at måle viskositeten af ​​forskellige væsker, såsom fedt, maling, blæk, belægninger, plastlurry, gummi, latex, vaskemidler, harpikser, kondenseret mælk, fløde, stoffer, kosmetik og andre væsker. Det er etnødvendigt instrument til tekstiler, kemisk industri, olie, elektromekanisk, medicin, mad, let industri, byggeri og andre industrier samt laboratorier og analytiske laboratorier for colleges og universiteter, videnskabelige forskningsinstitutioner og militære industriafdelinger.

viscometer (3).jpg

after Den roterende viskekometer tændes,nulbits skal først påvises. Denne operation udføres generelt uden at installere en rotor, og derefter installeres den indre cylinder med en radius R2 koaksialt i den ydre cylinder af R1 -radius, som er fuld af viskøse væsker. Den synkrone motor roterer med en stabil hastighed, forbinder skala -disken og driver derefter den indre cylinder (dvs. rotoren) for at rotere gennem ledningen og den roterende skaft. Den indre cylinder (dvs. rotoren) påvirkes af det viskøse baseret på væsken. Jo større effekten er, det drejningsmoment, der genereres af glødetråden, modbalanceres med det, så jo større er den skala, der er angivet mednålen på urskiven. Multiplicer aflæsningen med en bestemt koefficient for at opnå væskens dynamiske viskositet.

vibrating viscometer: Dette viskometer fungerer ved en væske,når et objekt i væsken vibrerer.obstruktiv effektstørrelsen Af denne handling er relateret til viskositeten af ​​væsken. Almindeligt anvendtvibration viskometerthere er et ultralydsviskometer, og der er en granat i detektoren. Når den er ophidset af pulserende strøm, genererer granaten mekanisk vibration i det ultralydsområde. Når det spiller,når arket ernedsænket i den testede prøve, er amplituden af ​​granaten relateret til viskositeten og densiteten af ​​prøven. I tilfælde af kendt densitet kan viskositetsværdien opnås fra de målte amplitude -data.Motion viskositetstester er en slags vibrationsviskometer, der generelt viser viskositetsværdier ved digital display.

by -type målt produkt:

viscometer (2).jpg

tin pasta viskometer: tinpastaen viskometer vedtager den koaksiale dobbelt cylindriske roterende viskekometer af spiralpumpesensoren, som hovedsageligt bruges For at måle tinpasta, film tyk klæbemiddelpasta, klæbemidler, loddepasta antiwelding maling, flydende anti-welding maling, andre blæk, viskosepastaer osv. I henhold til forseglingen af ​​måleafdelingen har jeg temperaturjusteringsevner, kunne være i stand til For at oprette forbindelse til en personlig computer skal du automatisk måle og læse data til automatisk beregning.-

portable Viscometer: The Portable Viscometer vedtager en koaksial dobbelt cylindrisk type. Skruelinjen glidende pumpesensor opretholder den faste strømning. Viskositetens viskositet kan måles korrekt i henhold til ændringen af ​​forbindelsen omrøring af viskositet.

viscosity controller: viskositetskontrolleren kan godt håndtere viskositeten af ​​forskellige væsker, såsom belægninger, blæk, klæbemidler, mad, mad, mad, mad, mad, mad, mad, mad, mad, mad, mad, medicin, olier osv.; Den vedtager en koaksial dobbeltcylindrisk type; Skruelinjen glidende pumpesensor opretholder den faste strømning, og der kan opnås en stabil værdi; Viskositeten af ​​den kontinuerlige viskositet kan måles korrekt i henhold til ændringen af ​​omrøringsviskositet.

viscometer (1).jpg

Stormer Viscometer: Stormer Viscometer er et testinstrument, der bruges til at måle maling og anden KU -værdier til at repræsentere malingsviskositet. Instrumentet er designet i henhold til ASTM -standarden og GB926988 -standarden. Tianjin Precision Materials Testing Machine Factory er den største virksomhed, der specialiserer sig i produktion af maling, belægning, blækudstyrsmateriale testmaskine og specielt laboratorieudstyr til belægningsindustrien. Dette viskometer vedtager en enkelt-Chip mikrocomputer. Operatøren kan direkte læse KU -værdien af ​​den målte prøve fra dette instrument uden at kontrollere tabellen.-

working princip:nedsænke opslæmningsrotor af gyllebladrotoren ved 200 omdrejninger pr. Minut, og udskift vægten af ​​prøven, der blev testet ved 200 omdrejninger pr.n-dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.

Testing Instrument Division, der blev grundlagt i 2011, er en høj

tech -virksomhed med mange års professionel elektronisk teknologi og instrumentforsknings- og udviklingsfolk til at oprette et sæt professionelt laboratorieforsøgsudstyr, forskning, udvikling, fremstilling.更多优质产品4.jpg

 dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd. hovedsageligt engageret i specielle instrumenter og udstyr er: laboratoriemiljø testinstrument, elementdetektionsinstrument, gulvresterende pittingmåler, tester i låsestørrelse, lige vinkeldetektor, mikrocomputer push -meter, statisk bøjningsstyrke Testmaskine, høj precision -billedprojektor, caster -testmaskine, faldende boldtester, faldende sandmeter, 90 graders skrælstyrke -testmaskine, ridsemodstandstester, slidstest, glansmåler, hvidhedsmåler, energimåler, hydrometer, infrarød termometer, Viscometer, tykkelsesmåler, dybdemåler, analytisk balance, caliper, måler og andet instrumenter og udstyr. 

dongguan runzhi Electronics Co., Ltd. Driftsprodukter med stærk målretning, en lang række funktioner, fremragende kvalitet, Tilstrækkelig lager, efter-sales support og andre fordele, bydernye og gamle kunder over hele landet velkommen til at ringe til Mail Consultation:-

website: https:-www.instrumentvip.com

-tel: 8613712847488

//contact Person: Mr. Zheng/

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.

Jobtitel: Sales Manager

Afdeling: Business Department

Firma Telefon: +86 13717173764

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 13712847488

Internet side: runzhi.danb2b.com

Adresse: Room 101, 33 Zhenma Road, Dalingshan Town, Dongguan City, Guangdong Province,China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top