Hvor lang er levetiden på BYD-ternære lithiumbatteri?

Udgivelses dato:2019-08-27

Hvor lang er levetiden på BYD-ternære lithiumbatteri?


Hvis der bruges et ternært lithiumbatteri i et miljø med høj temperatur, f.eks. En temperatur over 350C, vil batteriets opbevaringskapacitet fortsætte med at falde, hvilket resulterer i en batterilevetid, der ikke er så lang, som det er i et normalt temperaturmiljø. Det ternære lithiumbatteri skal nå sin ideelle levetid, når elektronerne forbliver i strømning i lang tid.


Den teoretiske levetid for BYD-ternære lithiumbatterier er ca. 800 cyklusser, hvilket er medium i kommercielle genopladelige lithiumbatterier. Lithium-jernfosfat er ca. 2000 gange, og lithium titanat siges at nå 10.000 cyklusser. På nuværende tidspunkt lover mainstream-batteriproducenterne mere end 500 gange i de ternære batterispecifikationer, der er produceret af dem. Når batterierne er samlet i batteripakker, er spænding og intern modstand dog muligvis ikke nøjagtig den samme på grund af konsistensproblemet. Cyklusens levetid er cirka 400 gange.


BYD ternært lithiumbatteri kan bruges i mere end 5 år, forkert brug, 2-3 års batterilevetid dæmpes.


Levetiden for det ternære litiumbatteri er op til 1,2 millioner kilometer, hvilket gør det til det første valg for potentielle købere af elektriske køretøjer. Med hensyn til kvalitetssikring, BYD-elbilgaranti i 6 år / 150.000 km (ikke-operativ bil), strømbatteriets celle-levetidsgaranti (ikke-utilsigtet skade), kan man se tillid til pålideligheden af ​​deres produkter.


I teorien er levetiden for et ternært lithiumbatteri 2.000 cykler med opladning og afladning. Vi tæller som et gebyr pr. Dag, og det kan vare i 10-8 år eller endda ti år. Der er dog stadig en forskel mellem brugen og teorien. Hvis der udføres 1000 cykler med opladning og afladning, er det ternære lithiumbatteri dæmpet med 50%, hvilket betyder, at den fulde opladning kun kan køre halvdelen af ​​den oprindelige kilometertal.


Levetiden for et ternært lithiumbatteri med et nyt køretøj måles generelt ved antallet af battericykler. Staten har nogle love og forskrifter om batterilevetid, det vil sige, at når batteriets batterikapacitet reduceres til under 80%, er det nødvendigt at udføre tvangsinddrivelse og fortsætte med at bruge stigen.


Beregnet på 52 uger om året skal du oplade 104 gange om året. Hvis du antager, at levetiden for BYD-ternære lithiumbatteri er 1000 gange (det specifikke nummer kan konsulteres BYD-producenter), i henhold til de anvendelsesbetingelser, vi indstiller, grundlæggende, køretøjets levetid er 10 år.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Ennopro Group Limited
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Ennopro Group Limited

Jobtitel: Sales Manager

Afdeling: Sales

Firma Telefon: 0086-755-89805835

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: 0086-185-6626-9087

Internet side: ennopro.danb2b.com

Adresse: 7th Floor, Huarong Building, Qiaolian East, Bulong Road, Longgang District, Shenzhen, Guangdong, China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top