Historie over Mid- Autumn Festival

Udgivelses dato:2020-07-17

I oldtiden dukkede himlen op på samme tid i ti dage, og solen tørrede op, og folk døde.En helt ved navn Hou Yi var så stærk, at han sympatiserede med de lidende mennesker.

Hou Yi&UU35;39Mange lærde kommer for at kaste en lærer for at lære kunst, sind er ikke korrekt Peng Meng også blandet i.

En dag tog Hou Yi til Kunlun Mountains for at besøge venner for at finde Tao, Wang mor for en pakke af udød medicin.Det siges, at denne medicin straks kan stige op i himlen.Hou Yi kan imidlertid ikke forlade sin kone, idet han midlertidigt har afleveret den ikke-flygtige medicin til Chang&U35;39; e-samlingen.

Chang-35;39; gemte medicinen i kassen på kommoden.Tre dage senere førte Hou Yi disciplene ud på jagt, hjertet af Peng Meng-spøgelset lod som om, de var syge, ikke ud.Efter Hou Yi fører alle til at gå snart, har Peng Meng et sværd til at bryde ind i hjemmebaghaven, tvinge Chang&U 35; 39; e til at udlevere udød medicin.

Chang GUU35;39; hun vidste, at hun ikke var Peng Meng TZU35;39's modstander, da krisen hun drejede sig om at åbne en skattekasse, fjernede den udøde medicin, hun slugte.Hans krop flød straks ud af jorden og fløj ud af vinduet til himlen.

Fordi Chang&U35;39, bekymret for sin mand, fløj derefter til den nærmeste måne fra verden blev udødelig.

Om aftenen kom Hou Yi hjem, og pigerne græd over, hvad der skete om dagen.

Hou Yi var bange og vred, trak et sværd for at dræbe ondskaben, Peng Meng var allerede flygtet, Hou Yi var s å vred over at slå hans bryst, trist, mens han så op på nattehimlen for at kalde Chang FTU35;39; e, da han fandt, at nutiden\ 35;39; månen er særlig lys, og der er en skælvende figur som Chang U 35; 39; e.

Hou Yi savnede s in kone, sendte derefter folk til Chang TZUUY35

Folk hørte nyheden om, at Chang FTYT35;39 løb til månen for at blive udødelig, en efter en anden satte røgelse sager under månen, til den slags, og ZUChang 35;39; e bede for en god fred.

Siden da tilbereder Mid-Autumn Festivalen den skik og brug i folket.

timg.jpg

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • XUV opto-electronics sci.& tech(Dongguan) Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top