Fejrer Dragon Boat Festival: En kulturel ekstravaganza hos vores firma

Udgivelses dato:2023-06-27

1687342721253.jpg

dragon Boat Festival, også kendt som Duanwu Festival, er en traditionel kinesisk ferie fejret på den femte dag i den femte månemåned. I år omfavnede vores firma den festlige ånd ved at organisere en dejlig te -samling til ære for Dragon Boat Festival. Kolleger fra planlægningsafdelingen mødtes for at forkæle sig med selskab med friske lychees, lækre Zongzi (klæbrige ris dumplings) og engagere samtaler om de forskellige skikke, der blev observeret under denne specielle lejlighed. Lad' s senærmere på festlighederne og traditionerne, der blev delt under denne hjerteopvarmende begivenhed.

Dragon Boat.jpg

1. Dragon Boat Racing: Uniting Strength and Spirit

\\ Ingen af ​​højdepunkterne i Dragon Boat Festival er de spændende Dragon Boat Races. Kolleger udvekslede historier om deres hjembyer, og hvordan dragon bådløb er organiseret der. Spændingen ved konkurrencen, synkroniseret rodning og de pulserende trommeslag, der ledsager løbene, blev levende beskrevet, hvilket efterlod alle ivrige efter at være vidne til denne spændende begivenhed fra første hånd.

2. Ægkollisionsspil: Et slag om udholdenhed

another spændende tradition, der blev diskuteret under te -samlingen, var ægkollisionsspelet. Deltagerne bringer forskellige typer æg (and, gås og kylling) og konkurrerer om at se, hvis æg forbliver intakt, efter at han er blevet stødt mod andre. Denne legende aktivitet symboliserer held og lykke. Kolleger delte deres morsomme oplevelser og venlige rivaliteter, gnistrende latter og kameraderi blandt alle.

Zongzi.jpg

Zongzi1.jpg

3. Zongzi Making: Crafting af lækre bundter af glæde

The Art of Making Zongzi var et andet emne af interesse. Kolleger delte deres familieopskrifter, teknikker og de forskellige fyldninger, der blev brugt til at skabe disse lækker ris -dumplings. At arbejde sammen for at pakke den klistrede ris i bambusblade, glæden ved at fremstille Zongzi handlede ikke kun om slutproduktet, men også om den delte oplevelse og den følelse af gennemførelse, der fulgte med det. : Afdeling af onde ånder

diskussionen skiftede derefter til oprettelsen af ​​aromatiske poser. Disse små, håndlavede poser fyldt med urter, såsom malurt, antages at afvise myg og afværge onde ånder. Kolleger delte entusiastisk de trin, der er involveret i at fremstille disse poser og den betydning, de har i deres hjemby. Denne charmerende tradition tilføjer ikke kun duft til den festlige atmosfære, men bringer også en følelse af beskyttelse og velsignelser.

Sachet.jpg5. Omfavnende traditioner: Ai Ye og Yellow WineSachet1.jpg

as samtalen flød, emnet berørte andre dyre told. Kolleger talte om at hænge Ai Ye (Mugwort) blade på døre for at afværge onde ånder og bringe held. Derudover fremhævede de glæden ved atnippe til gul vin, mens denød Zongzi, engagerede sig i inderlige samtaler og baskede i festivalens glæde. Denne vægt på at bevare traditioner og fejre sammen

symboliserer harmonien og enhed inden for vores virksomhed.

 The Dragon Boat Festival Tea Gathering i vores virksomhed var en dejlig fejring af kinesisk kultur og traditioner. Kolleger mødtes for at dele deres hjemby told, fremme en dybere forståelse og påskønnelse af denne livlige festival. Fra Dragon Boat Racing og Egg Collision Games til Zongzi Making and Håndlavede poser, viste begivenheden det forskellige billedteppet af traditioner forbundet med Dragon Boat Festival. Da vinippede te og delte historier, fejrede vi ikke kun vores kulturarv, men styrkede også båndet til venskab og kameraderi i vores virksomhed. Lad ånden fra Dragon Boat Festival fortsætte med at inspirere os til at omfavne vores rige arv og skabe mindeværdige oplevelser sammen.

Lycee.jpg

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Xuan Cheng Textiles Limited
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Xuan Cheng Textiles Limited

Jobtitel: General Manager

Afdeling: Ministry of Foreign Trade

Firma Telefon: +86 18825090555

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 18825090555

Internet side: xuanctextiles.danb2b.com

Adresse: No.91, Changtang Main Street, Dalang Town, Dongguan City, Guangdong Province

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top