Express-plastemballage vil gradvist blive forbudt inden 2025, og efterspørgslen efter nedbrydelig plast og bølgepapir vil stige kraftigt

Udgivelses dato:2020-08-17

Sammenlignet med 2019 vil virkningen af ​​forbuddet mod plastprodukter føre til en stigning på 16,59 milliarder stykker papiremballage ekspresslevering i 2025 og 38,85 milliarder stykker plastemballage ekspresslevering med nedbrydelig plast; i 2025 vil den potentielle stigning i efterspørgslen af ​​bølgepapir til ekspressemballering være 4,5966 millioner tons, og den for nedbrydelig plast vil være 1,5878 millioner tons.


Den 19. januar 2020 udstedte den nationale udviklings- og reformkommission og ministeriet for økologiske omgivelser en ny version af plastbegrænsningsordren - " udtalelser om yderligere styrkelse af kontrollen med plastforurening " . Sammenlignet med den gamle version planlægger den nye version tre faser af implementeringsmål for plastbegrænsning samt brug af plast i fire nøgleområder (ikke nedbrydelige plastikposer, engangsbestik af plastik, engangsartikler til hotel, hurtig plastemballage) Linjebegrænsninger .


Inden for ekspressplastik foreslås det, at postudtrykkelige afsætningsmuligheder i Beijing, Shanghai, Jiangsu, Zhejiang, Fujian, Guangdong og andre provinser og byer først skal forbyde brugen af ​​ikke-nedbrydelige plastemballage poser og engangsudstyr inden udgangen af ​​2022 plastvævede poser for at reducere forbruget af ikke nedbrydeligt plastbånd. Ved udgangen af ​​2025 vil ikke-nedbrydelige plastemballage-poser, plastbånd, engangs-plastvævede poser osv. Være forbudt i Postal Express-forretninger landsdækkende.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Lifeng Packing Material Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top