Kinas efterspørgsel efter store ledende materialer skal opgraderes

Udgivelses dato:2021-01-19

" Kinas og Japan s fremtidige efterspørgsel efter elektricitet er større end i Europa, Amerika, Japan osv. Under s ådanne omstændigheder bør vi føle os meget presserende med hensyn til at forbedre præstationen af ledende materialer, der anvendes i transmissionslinjer. " August 24, China Academy of Engineering Li Lizhen, akademiker og formand for China Southern Power Grid Expert Committee, sagde på " New Technology Exchange Møde for Ultra High Volage Cables and Energy Saving Wires " ...

Han sagde, at China og UHV-nettet har udviklet sig meget hurtigt i de seneste år.En af de vigtigste årsager er, at efterspørgslen efter Kina og FTU35;39 er meget stor.Relativt set er efterspørgslen fra de udviklede lande i Europa, USA og Japan mindre.Med hensyn til elforbruget var Kina og/eller 39 pr. indbygger elforbrug i 2012 kun 3,600 kWh, men det gennemsnitlige amerikanske elforbrug nåede til 13,000 kWh, og Europa og Japan nåede også til 8,000 kWh.Kløften er s å stor, at vi indser, at der stadig er meget plads til vækst i Kina og\35;39.

Han sagde, at det tog ti år at øge ledningsevnen fra 60% til 61% i Kina.I de senere år er ledningsaktiviteten steget til 63%, en stigning i 2% i forhold til 61% i forhold til den elektriske ledningsevne i en række indenlandske ledninger og kabelproducenter som f.eks. fjernkabel.Selv om et sådant resultat allerede er stort, har 63% af ledningsevnen stadig plads til forbedring.

Han opfordrede indtrængende til, at folk, der investerer i el- og fremstillingsvirksomheder, i denne situation kan forbedre de eksisterende ledende materialers ydeevne ved løbende at forbedre teknologiniveauet og også kan finde nye materialer med bedre ledningsevne.

Mødet blev afholdt i Guangzhou og blev afholdt af Far East Cable Co., Ltd. og afholdt af China Southern Power Grid Media Co., Ltd. Flere end 80'ere mennesker fra Southern Power Grid, National Wire and Cable Quality Supervision and Inspection Center,Den tekniske Standardiseringsorganisation for Power Industry Cable Standardisation Technical Committee og andre eksperter i planlægning af strømforsyningsnettet deltog i mødet.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top