Automatiske rørskærende egenskaber og vedligeholdelse, sikkerhedsforanstaltninger

Udgivelses dato:2021-01-05

Automatisk rørskæremaskine er en maskine, der automatisk kan skære rør af stål.Driftsspændingen er stabil ved 2.2 KW, og mindst 87094 og maksimum 870935 er inden for forarbejdningsområdet.Den fungerer i hydraulisk form. Automatisk rørskæremaskine er let at fortære.Hvad er kendetegnene og vedligeholdelsesformerne for denne type rørskæremaskine? Hvilke forholdsregler er der truffet? Nedenfor makro platin Precision Maskins Company little make up to you to feature introduction:

Egenskaber ved automatisk rørskæremaskine:

1.God energibesparende effekt. Brug af værktøjsrotation, rør bevæger sig ikke, gem den kraft, der er nødvendig til rotationen af røret.

2.Høj effektivitet og lave driftsomkostninger. Ved at anvende skæremetoden til simulering af flere værktøjsmaskiner er maskineffektiviteten høj, og forbruget af skæreværktøj er lavt.

3.Høj forarbejdningspræcision og lav støj.

Fire.Høj pålidelighed, god nøjagtighed og let vedligeholdelse.

5.Styringssystemet anvender en motivationsstyringsplatform, der er baseret på et industrielt Ethernet, med en høj grad af automatisering og en stærk kontrolfunktion, og er fuldt ud i stand til at realisere automatiseringen af produktionen af rørskæring og -forarbejdning.

6.Den vigtigste anvendelse af automatiske rørskærere er egnet til højeffektiv og præcis opskæring og forarbejdning af råoliehylstre, svejsede rør, højtryksbånd, rørledning og optisk hylster osv., som kan opfylde kravene til storstilet produktion i råolie, metallurgi, bærende industri og andre industrier. Samtidig kan man reducere energiforbruget og spare stål.

Sikkerhedsforsigtighedsregler n:

1.Før operationen kontrolleres det, om alle maskinens elektriske apparaters afbrydere og beskyttelsesanordninger er normale, og de virker kun, hvis der ikke er nogen unormal bekræftelse.

2.Når operatøren forlader maskinen under operationen, skal strømmen slukkes.I tilfælde af en fejl i maskinen skal strømmen først afbrydes, og der skal træffes effektive foranstaltninger.

3.Under operationen må du ikke skære røret for hårdt til at forhindre det i at Brud.

Vedligeholdelse dagligt:

1.Undersøg, om der er tale om en unormal funktion af maskinen, og kontrollér sikkerheden ved den elektriske kontakt.

2.Fyld smøreolie efter det angivne tidspunkt.

3, efter arbejdet, rydde op i maskinen, rydde grundigt op.

Hongbo Precision Machine Co., Ltd. er specialiseret i design, produktion og vedligeholdelse af rørskæremaskiner.Denne automatiske rørskæremaskine er blevet begunstiget af alle, siden den blev markedsført.Mange ordrer kan nyde store rabatter.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Hongbo Precision Machinery Manufacturing Co.,Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top