Fordele og karakteristika ved tandhjul

Udgivelses dato:2021-01-05

Tandhjul er en multifunktionel koldvalsende maskine, tandhjulsfunktion i sit rulletryksinterval af arbejdsstykket under koldthånd, lige linjer, twill-valsning. Rulning af lige tænder, heliske tænder og heliske skinne-redskaber Ret, reducerende, rullende og alle former for rullering. Maskinen har et sikkert og pålideligt elektrisk, hydraulisk udførelses- og styresystem, der kan gøre hver arbejdscyklus manuel, semiautomatisk og automatisk tre måder at vælge på, det følgende makroplatinvalseværk udgør en lille erstatning for at introducere rullemøllens fordele og karakteristika.

Den koldvalsede proces er en avanceret ikke-skærende proces, som effektivt kan forbedre den interne og overflademæssige kvalitet af arbejdsstykket.Den radiale trykbelastning, der genereres under forarbejdningen, kan i betydelig grad forbedre arbejdsstyrkens udmattelsesstyrke og bevægelsesstyrke.Det er en ideel proces med høj effektivitet, energibesparelser og lavt forbrug.

Fordele ved den mekaniske tandhjulsmaskine Macro platin:

1.Høj effektivitet og høj præcision

2.Varig konstruktion

3.Ekstremt enkel operation

Fire.Bred anvendelse

To eller tre ruller i den tandhjulsmaskine anvendes til at rulle skruer, som er gensplejsning og-\351;d ved en effektiv afkølingsproces til at danne en metalstruktur.Fordelene ved denne proces er ikke blot hurtigere og mere nøjagtige, men også større forlængelse, trækkraft og holdbarhed end de rulleskruer, der fremstilles ved skæremetoden

Tandrullemaskinen er hovedsagelig opdelt i to aksers excentriske type, to akse, to aksers hydrauliske type, to aksers hydrauliske rulning gennem type, tre akser CAM-type, tre aksers hydrauliske rulning gennem type multiple modeller. Ved bearbejdning af tråden monteres rulleakslerne henholdsvis på den roterende aksel i to- og treaksemaskinen.Der dannes ekstruderingstråd, og rullematricer af forskellige specifikationer udskiftes med forskellige tråde ved rullering. Det kan behandle trekanttråd, stige mønster, lige mønster, nettomønster, twill mønster osv.

Karakteristika af de rullende produkter fra Macrounum triaxial tandhjul:

1.Tandrulle er en plastisk deformation, der adskiller sig fra automatisk drejebænk og andre skæreprocesser, og der er ingen skrotjern.

2.Overfladen af tråden efter tandsning kan forbedre styrken og hårdheden som følge af koldhærdning.

3.Overfladen er mindre ujævn end ved drejning, formaling og formaling

Fire.De forarbejdede produkter er bedre på pervinkelret og koncentrisk vis end dem, der forarbejdes af to akser tandhjul, og præcisionen er også højere.

5.Høj materialeudnyttelsesgrad Produktiviteten stiger mere end skærene, og det er let at realisere automatisering.

6.Den rullende tand har et langt liv. Hårdheden af materialet må dog ikke overstige HRC40

7.høje krav til blindets nøjagtighed (kun blindprøven i sig selv af den lodrette grad og præcision kan være god gennem den treaksede tandhjulsmaskine til fremstilling af højtpræcisionsprodukter)

8.Der er også stor præcision og hårdhed i rulletandsformen, så det er vanskeligt at fremstille formen.

9.Ikke egnet til asymmetrisk tandtråd.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Hongbo Precision Machinery Manufacturing Co.,Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top