Fordele ved blisteremballage

Udgivelses dato:2023-02-04

1. Blisteremballageprodukter er holdbare og lave omkostninger

blister emballageprodukter er høj temperaturresistent, har stærk fleksibilitet, faldmodstand og trykresistens, og deres levetid er ca. 10 gange træbakkeringsprodukter og deres lange lange Livslivet sparer omkostningerne ved produktlogistik og opbevaring.

2. Blisteremballageprodukter er vidt brugt, tilpasningsdygtige

blister -emballageprodukter hilses velkommen af ​​mange virksomheder på grund af deres brede vifte af brug. Tyk arkblisteremballageprodukter kan bruges til bildele, hardwaretilbehør og anden bilindustriindustri, tyndt ark blisteremballageprodukter kan bruges til medicinsk, kosmetik og anden let kemisk industri, forskellige produkter ved hjælp af forskellige materialer med plastik, der fremstiller eksklusiv produktemballage , stærk professionel præstation, ikke let at forårsage forvirring.

3. Blisteremballageprodukter kan genanvendes, har en stærk miljøbeskyttelse

blister emballageprodukter kan genanvendes, brugte blisteremballageprodukter kan genanvendes til partikler, som de fleste genanvendte materialer fortsat bruges til at blive brugt, hvilket til en vis grad Reducerer mængden af ​​industrielt affald og de tilsvarende omkostninger til bortskaffelse af affald i tråd med detnationale koncept om miljøbeskyttelse.

4. Let at transportere, gemme transportomkostninger

blister emballageprodukter produceres i henhold til den åbne form, hver rille er designet i henhold til produktets udseende, hvilket gør produktet mere stabilt i processen med omsætning og transport, og ikke let at blive beskadiget af eksterne kræfter. Sammenlignet med metal- og træpaller er blisteremballageprodukter lettere i vægt, så det er lettere og mere praktisk at bære dem og reducere vægten og omkostningerne ved transport.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Guangdong Sevenplusz Industrial Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top